A Sportok földje nyári tábor második hetére van még lehetőségük jelentkezni az érdeklődőknek, miután az első turnus megfelelő számú jelentkező hiányában nem indul, a harmadikra pedig már minden hely elkelt.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub idén is megrendezi nyári sporttáborát, a Sportok földjét. Az idei tábort háromhetesre terveztük, azonban megfelelő számú jelentkező hiányában az első turnus elmarad, azokat, akik arra jelentkeztek, személyesen keresik majd fel edzőink.

A második és a harmadik hét azonban biztosan elindul, jelentkezéseket azonban már csak a július 8-a és 12-e között rendezendő második turnusra tudunk fogadni, a július 15-e és 19-e közötti hétre már minden hely betelt.

A táborban résztvevő gyerekek idén is kipróbálhatják a városban működő sportegyesületek által kínált lehetőségeket a szakágak edzőinek segítségével. Lesz kézilabda, strandkézilabda, strandröplabda, strandfoci, tollaslabda, kosárlabda, floorball, búvárúszás, kerékpártúra, tájfutás, görsí bemutató, íjászkodás, koronglövészet.

A gyerekek most is kerékpáron közlekednek majd a helyszínek között, ezért a magabiztos bringatudás a tábor alapfeltétele.

Minden fontos információt és a szükséges jelentkezési lapot is megtalálja a sporttábor oldalán.