2023. 07. 03.-tól kezdődően 4 db 5 napos turnusban kerül megszervezésre az idei Sportok Földje napközis sporttábor. A táborban résztvevő gyerekek idén is kipróbálhatják a városban működő sportegyesületek által kínált lehetőségeket a szakágak edzőinek segítségével. Lesz kézilabda, strandkézilabda, strandröplabda, strandfoci, tollaslabda, kosárlabda, floorball, búvárúszás, kerékpártúra, tájfutás, görsí bemutató, íjászkodás, koronglövészet.

Helyszínek:

  • Dr. Fejes András Városi Sportcsarnok (minden napi program innen indul, ez lesz a bázis).
  • Dr. Csépe György Városi Strandfürdő
  • Vályi-Nagy Károly („berze”) tornacsarnok (esőhelyszín a strand helyett, rossz idő esetén)

A turnusok programja a következőképen alakul:

A napközis tábor időtartama: hétfőtől péntekig, 8.00-17.00-ig.

Állandó napi programok:

  • reggeli torna, mozgás, ráhangolódás a napi programokra.
  • délben 3 fogásos ebéd a VAMAV étteremben
  • délután program a gyöngyösi strandon (strandkézilabda, búvárkodás, strandfoci, strandröplabda)
  • minden turnus zárónapján kerékpártúra a Mátrában. 

A táborban való részvétel feltétele a megfeleő műszaki állapotú kerékpár a gyerekeknek, a kötelező biztonsági és védőfelszerelésekkel, mivel napközben a helyszínek közt a közlekedést így oldjuk meg. A kerékpárok zárt raktározása megoldott, azokat nem kell minden nap hazavinni.

Az ebéd a VAMAV étteremben lesz, ahova szintén biciklivel megyünk. Napközben gyümölcsöt, folyadékot, tízórait, uzsonnát biztosítunk. Saját, névvel ellátott kulacsot szintén mindenkinek hoznia kell.

A részvételi díj: 40.000 Ft/ fő/hét.

Családonként több gyermek esetén, vagy több hetes részvétel esetén: 35.000 Ft.

Jelentkezéssel, befizetéssel kapcsolatos információk a táborvezetőknél:

Jelentkezés, információk, befizetés a heti táborvezetőknél:

1. turnus (07.03 – 07.07): Kismárton Ádám (GYKK)
06203532805 (kismarton.adam@gmail.com)

2. turnus: (07.10 – 07.14): Majzik Henrietta (GYKK)
06706092711 (henimajzik@gmail.com)

3. turnus: (07.17 – 07.21): Danyi Bence (GYKK)
06305970993 (supermanhoward.db@gmail.com)

4. turnus: (07.24 – 07.28): Ilosvayné Pálinkás Henrietta (GYKK)
06205422698 (ilosvayneheni@gmail.com)

Gyakori kérdések

Hogyan tudunk jelentkezni?

A táborainkba jelentkezési lapon lehet jelentkezni. Később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. Amennyiben egy turnus már betelt ezt a honlapunkon jelezzük.

Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik. 

Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre.

A jelentkezés lemondása esetén:

  • a tábor megkezdése előtti 7. napig a teljes költséghozzájárulás visszatéríthető,
  • a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a teljes költség visszatéríthető.
  • a táborozás időtartama alatt történő betegség esetén, a tábor költséghozzájárulását időarányosan tudjuk visszatéríteni, orvosi igazolás ellenében.

Milyen dokumentumra van szükség a jelentkezéshez?

A jelentkezési lap mellett megtalálható “Szülői nyilatkozat” kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről. Kérjük ezt az első nap hozzák magukkal. A Szülői nyilatkozat letölthető az odlal alján a dokumentumok közül.

A táborokra, erdei iskolára, bármely nemű szolgáltatásra történő Jelentkezési/Megrendelőlap lap benyújtásának feltétele, hogy Szülő, Megrendelő magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatunkat, amelyről a jelentkezés menete folyamán jognyilatkozatot tesz.

Mit hozzanak magukkal a gyerekek?

Napközis táborozók: a tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, fürdőruha, törölköző, papucs, nyári sapka, naptej. Esőkabát, pulóver, hosszú nadrág és zárt cipő rossz idő esetén, kis hátizsák, kulacs a kirándulásokhoz.

Hozhatnak mobiltelefont és egyéb elektronikai eszközöket?

Kérjük, hogy mobiltelefonjaikat, fényképezőgépeket és egyéb elektronikai eszközöket hagyják otthon, mind pedagógiai és értékmegőrzési okokból. Gyermekeiket a tábor telefonszámán érhetik el, illetve a gyermekek is bármikor fel tudják a szülőket hívni, amennyiben ez szükséges. A mobiltelefonok, fényképezőgépek, és értékesebb játékok csak saját felelősségre hozhatók el a táborba. Ezeknek az őrzését nem vállaljuk!

Hogyan zajlik az étkezés?

A napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora) az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük.

Speciális étrend is kérhető a gyermekeknek (pl. laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és diabetikus) Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel!

Letölthető dokumentumok