Jótékonysági licitet indítunk hivatalos weboldalunkon 2019. november 2-án 18 órától – a HE-DO B. Braun Gyöngyös – FTC HungaroControl mérkőzés kezdetével párhuzamosan – a 2 éves Erdős Ákos meggyógyulásáért.

A 2017. augusztus 24-én született egri kisfiúnál 15 hónapos korában az orvosok spinális izomatrófiát vagy gerinc eredetű izomsorvadást (SMA) diagnosztizáltak. Ezen ritka öröklődő genetikai betegség az izmok folyamatos elsorvadásával jár. Egy újfajta gyógyszeres terápiának köszönhetően a kisfiú állapota valamelyest javult, ám mielőbbi felépüléséhez nagyban hozzájárulna az olaszországi Sapre intézetben kapott speciális egy hetes személyre szabott kezelés. A család célja e kezelés összegének mielőbbi előteremtése.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub ezért a november 2-án megrendezendő HE-DO B. Braun Gyöngyös – FTC HungaroControl NB I-es profi kézilabda mérkőzés bevételéből 200 ezer forintot ajánl fel Ákos felépülésére.

Azonban nem állunk meg itt, és a mérkőzés után egy egyedi mezt bocsájtunk aukcióra 15 ezer forintos kikiáltási áron. A licitlépcső 500 forint, és a nyertesnek a dresszt saját méretében, a maga által kért feliratozásban – ahogy a fotón is látható – készítik majd el, amit igény szerint csapatunk összes tagja is szívesen aláír. A mez-licit ide kattintva érhető el.

Klubunk vezetősége, játékosai és minden munkatársa várja Ákos családjának nevében a felajánlásokat, hogy a kisfiú minél hamarabb a gyógyulás útjára lépjen! A licit 2019. november 23-án 17 órakor zárul.