Mez licit: Segítsünk Együtt Ákosnak!

A Gyöngyösi Kézilabda Klub jótékonysági licitet indít a 2 éves Erdős Ákos meggyógyulásáért.

A 2017. augusztus 24-én született egri kisfiúnál 15 hónapos korában az orvosok spinális izomatrófiát vagy gerinc eredetű izomsorvadást (SMA) diagnosztizáltak. Ezen ritka öröklődő genetikai betegség az izmok folyamatos elsorvadásával jár. Egy újfajta gyógyszeres terápiának köszönhetően a kisfiú állapota valamelyest javult, ám mielőbbi felépüléséhez nagyban hozzájárulna az olaszországi Sapre intézetben kapott speciális egy hetes személyre szabott kezelés. A család célja e kezelés összegének mielőbbi előteremtése.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub ezért a november 2-án lejátszott HE-DO B. Braun Gyöngyös – FTC HungaroControl NB I-es profi kézilabda mérkőzés bevételéből 200 ezer forintot ajánlott fel Ákos felépülésére.

 
De nem állunk meg itt!

Klubunk egy egyedi mezt bocsájt aukcióra. A nyertesnek a dresszt saját méretében, a maga által kért feliratozásban készítjük majd el és szívesen aláírja a mezt csapatunk összes játékosa is! Várjuk a felajánlásokat, hogy Ákos minél hamarabb a gyógyulás útjára lépjen! A licit 2019. november 23-án 17 órakor zárul. 


Jelenlegi legmagasabb licit: 44000 FtLicitem: 44500 Ft