Hegedüs Márk újra Gyöngyösön
| Kategória: Híreink

Visszatér Gyöngyösre Hegedüs Márk. A jelenleg a megyei rivális egrieket erősítő beálló egy évre szóló szerződést kötött klubunkkal, jövő évi keretünkben így egyre kevesebb a kérdőjel.

Hegedüs Márk 2016 szeptembere és 2018 januárja között a Szegeddel kötött kölcsönszerződés keretében már volt tagja az élvonalbeli gyöngyösi kézilabdacsapatnak. A 2016/2017-es szezon 26 bajnoki mérkőzésén összesen 74 gólt szerzett, amivel együttesünk harmadik legeredményesebb játékosa volt. A 2017/2018-as szezonban sérülés hátráltatta a munkáját, majd 2018 elején a MOL-PICK Szeged Matej Gaber sérülése miatt visszahívta a beállót, aki akkor így nyilatkozott gyöngyösi szerepléséről: „nagyon jól éreztem magam Gyöngyösön, remek társak között és kiváló csapatban szerepelhettem”. Hegedüs Márk a jelenlegi szezonban a megyei rivális DVTK-Eger gárdáját erősíti, a HE-DO B. Braun Gyöngyös elleni két bajnokin összesen 10 góllal terhelte meg a kapunkat. A 26 éves játékos jövőre visszatér Gyöngyösre, ahol Uros Vilovszkival osztozik majd a beállós poszton.

– A gyöngyösi klub nagyon sokat fejlődött az elmúlt egy évben, ezért amikor megkerestek, nem sokat gondolkoztam, és közös megegyezéssel felbontottam az egri szerződésemet, noha ott is jól éreztem magam. Gyöngyösön nagyon jó a csapat, és az elvárások, célok is szimpatikusak. Jó helyen voltam, de jó helyre is kerülök – mondta Hegedüs Márk.

István Péter jövőre nem lesz tagja csapatunknak, neki a klub megköszönte eddigi munkáját, és sok sikert kívánt további pályafutásához. A HE-DO B. Braun Gyöngyös jövő évi keretében egyre kevesebb a kérdőjel. Mint arról korábban már beszámoltunk, Mitar Markez, Uros Vilovszki, Mirko Herceg és Gerdán Tibor aláírta a folytatásról szóló szerződést, Németh Tamásnak, Varsandán Milánnak, Lubomir Durisnak, Ubornyák Dávidnak, Urbán Egonnak, Buzogány Barnának és Sipeki Leventének pedig élő szerződése van klubunkkal. Mostanra az is biztossá vált, hogy együttesünket a 2019/2020-as szezonban is Konkoly Csaba irányítja majd. Többi játékosunkkal is előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a jövőről, amint ezek végére érünk, újabb információkkal szolgálunk szurkolóinknak.