Változott a K&H férfi kézilabda liga 26. fordulójában kiírt HE-DO B. Braun Gyöngyös – CYEB Budakalász mérkőzés időpontja, amely az eredetileg meghirdetett 18 óránál fél órával korábban, 17:30-kor kezdődik, a módosítás oka pedig a Portugáliában zajló strandkézilabda Európa-bajnokság.

Május 24-én kezdődik a portugáliai Nazaréban a strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar női és férfi kézilabda-válogatott is szerepel. De nem csak a mieink lesznek ott a tornán, hanem a horvát válogatott is, amelynek meghatározó játékosa a gyöngyösi farkasfalka kötelékében kézilabdázó Lucian Bura. Annak érdekében pedig, hogy a csoportmeccseket követő egyenes kieséses szakaszban csatlakozhasson nemzeti együtteséhez, és elérje a Budapestről Lisszabonba induló repülőjáratát, a Budakalász is belegyezett abba, hogy a 18 órai mérkőzés 17:30-kor kezdődjön. Bízunk benne, hogy a szurkolóknak sem jelent gondot a korábbi kezdés annak érdekében, hogy játékosunk elérje a Portugáliába tartó gépét. Ezúton köszönjük mindenki megértését, és ellenfelünk rugalmasságát.

A mérkőzés eredetileg egyébként május 27-ére volt kiírva, így egyszer már módosult az időpontja. A TIXA rendszerében még ez a dátum szerepel, ennek ellenére a jegyek érvényesek lesznek 26-ára is, a vásárlóknak ezzel kapcsolatban semmi dolguk sincs.

A szezonzárón a hatodik hely lesz a tét, és a bajnokság zárómeccsén búcsúztatjuk el azokat a játékosainkat is, akik jövőre már nem a HE-DO B. Braun Gyöngyöst erősítik.