Zárt kapuk mögött játsszuk a meccseinket
| Kategória: Híreink

A Magyarország Kormánya által elrendelt veszélyhelyzettel kapcsolatos intézkedések a sportéletet is érintik, a férfi kézilabda NB I. és a Liga Kupa mérkőzéseit zárt kapuk mögött rendezik, az utánpótlástalálkozók pedig az U13-as korosztályig elmaradnak. Klubunk azon dolgozik, hogy szurkolóink a veszélyhelyzeti intézkedések ideje alatt távolról követhessék a HE-DO B. Braun Gyöngyös mérkőzéseit.

A kormány március 11-én délután rendelte el a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetet, és megtiltotta a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását. Az intézkedések a hazai sportéletet is érintik, a Magyar Kézilabda Szövetség március 12-én elrendelte, hogy az U14-es, U15-ös, serdülő, ifjúsági és felnőtt bajnokságok valamennyi bajnoki osztályban rendezendő valamennyi mérkőzését és a Magyar Kupa-, valamint a Liga Kupa-találkozókat zárt kapu mellett kell megrendezni. Az U8-as, U9-es, U10-es, U11-es, U12-es és U13-as korosztályban kiírt Gyermekbajnokság mérkőzései ellenkező tartalmú döntésig elmaradnak. Az elfogadott utánpótlás-tornák és a Sulikézi Fesztivál törlésre kerülnek.

Mindez azt jelenti, hogy a HE-DO B. Braun Gyöngyös farkasainak a pénteki, SBS-Eger elleni találkozón és a jövő hét kedden rendezendő Telekom Veszprém elleni meccsen is nélkülözniük kell szurkolóik segítségét. A Gyöngyösi Kézilabda Klub azon dolgozik, hogy drukkereink a veszélyhelyzeti intézkedések ideje alatt távolról követhessék a HE-DO B. Braun Gyöngyös mérkőzéseit.

Terveink szerint a pénteki, egri találkozót YouTube-csatornánkon élőben közvetítjük majd, a Facebook-oldalunkon pedig élő, szöveges tudósítással jelentkezünk a találkozóról.

A március 17-i, Veszprém elleni találkozóra az elővételben megváltott jegyek árát visszautaljuk, ezzel kapcsolatban néhány nap türelmet kérünk az érintettektől, az ügyintézés már elkezdődött. A keddi mérkőzést a Gyöngyösi Televízió a tervek szerint egy nappal később, szerdán 18:35-től teljes egészében műsorára tűzi majd.

Az esetleges további változásokról, szükséges intézkedésekről haladéktalanul tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat, akiktől addigi is türelmet kérünk, és azt, hogy kedveljék Facebook-oldalunkat, és iratkozzanak fel HE-DO B. Braun Gyöngyös nevű YouTube-csatornánkra, hogy értesítést kapjanak az élő közvetítésekről.

Megértésüket köszönjük!