Visszavágnánk a Dabasnak
| Kategória: Híreink

Visszavágna az idegenben elszenvedett vereségért a Dabasnak a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata. A két együttes ezúttal a Dr. Fejes András Sportcsarnokban mérkőzik meg egymással.

Újabb erőpróba vár a gyöngyösi farkasfalkára, amely a Liga Kupa küzdelmeinek lezárultával minden erejével a bajnoki feladatokra koncentrál. A következő fordulóban azt a Dabast fogadjuk, amellyel februárban találkoztunk, és vereséget szenvedtünk.

– Nagyon sajnáljuk az idegenbeli meccset, amiből levontuk a tanulságokat, és az azokból tanultakat szeretnénk most hasznosítani, előnyünkre fordítani – mondta Konkoly Csaba vezetőedző. – Győzni szeretnénk, ehhez egységes csapatjátékra lesz szükség – fogalmazta meg a szakember.

A Dabas a mieink ellen aratott győzelmét követően a Ceglédet és az Orosházát is felülmúlta, és döntetlent ért el a Csurgó, illetve az Eger ellen. A Pest megyeiek eddig lejátszott 17 mérkőzésükön 9 pontot gyűjtöttek, amivel a tabella 12. helyét foglalják el. Farkasaink 19 mérkőzésen szerzett 17 pontjukkal a 8. helyről várják az összecsapást, amit a Gyöngyösi TV közreműködésével ezúttal is élőben közvetítünk YouTube-csatornánkon.

K&H férfi kézilabda liga, 20. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Dabas KC VSE
Gyöngyös, 2021. április 17. szombat, 18:00
V.: Sándor László, Szikszay Csaba