Visszavágnánk a Budakalásznak
| Kategória: Egyéb

A közvetlen rivális Budakalász elleni hazai mérkőzéssel folytatja bajnoki szereplését a HE-DO B. Braun Gyöngyös élvonalbeli csapata. Farkasainkat az idegenben elszenvedett vereségért való visszavágás vágya fűti.

Mindössze három mérkőzése maradt hátra a K&H ligában a gyöngyösi farkasfalkának, amely a végső elszámolás szempontjából is fontos találkozókra készül a hajrában. Sorrendben a Budakalász, a Dabas és a NEKA ellen vívja utolsó találkozóit. A hatodik helyért zajló versenyfutásban minden pontnak nagy jelentősége lesz, a jelenleg a hatodik helyen álló Komlónak 25, a hetedik mieinknek 23, míg az egy mérkőzéssel többet játszott Budakalásznak 22 pontja van a nyolcadik pozícióban.

A Budakalász elleni idegenbeli összecsapásunk gyöngyösi szempontból a szezon legrosszabb emlékű mérkőzése volt, a sérülések által tizedelt mieink tízgólos, 37-27 arányú vereséget szenvedtek decemberben, így már csak a visszavágás miatt is fontos lesz a péntek 13-án sorra kerülő hazai találkozó – reméljük, a dátum csak az ellenfélnek hoz majd balszerencsét. A Budakalásszal egyébként a Liga Kupa döntőjében is találkozunk.

Szurkolóinkra most is a helyszínen számítunk elsősorban, de a találkozót Facebook-oldalunkon is közvetítjük.

K&H férfi kézilabda liga, 24. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Schieszl Budakalász
2022. május 13. péntek, 18:00
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba