Visszavágásra készülnek farkasaink
| Kategória: Híreink

A Ferencváros lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli kézilabda-bajnokságban. Csapatunk keményen készül a szombati rangadóra, és hazai közönsége előtt vágna vissza a fővárosban elszenvedett vereségért.

Fájó emlékeket őriz a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a Ferencvárosról. A bajnokságban szépen menetelő, fontos pontokat szerző csapatunk tavaly november elején 34-21 arányban maradt alul Budapesten, ami azóta is a legnagyobb arányú vereségünk a szezonban, még a Szeged és a Veszprém sem tudta ilyen különbséggel felülmúlni együttesünket. Most elérkezett az alkalom, amikor visszavághatunk a fájó vereségért, és arra készülünk, hogy szombaton, hazai közönségünk előtt a gyöngyösi farkasfalka bebizonyítja, hogy azon a novemberi napon csak pillanatnyi rossz formánk volt a döntő. A megszerezhető két pontra azért is nagy szükségünk van, hogy megszilárdítsuk helyünket a tabella hatodik pozíciójában, amelyet jelenleg épp a Ferencvárost öt ponttal megelőzve őrzünk.

A Fradi nagy győzelemből érkezik Gyöngyösre, az elmúlt fordulóban a sereghajtó Vecsést verték tíz góllal, és ugyanilyen különbséggel győzték le a tavaszi idény kezdetén a Komló csapatát. A fővárosiak hullámzó teljesítményt nyújtanak tavasszal, kis híján pontot szereztek a Veszprém ellen, ugyanakkor alulmaradtak Egerben és Mezőkövesden is. A mieink továbbra is derekasan védik hazai pályájukat, a Szeged és a Veszprém mellett az egész szezonban csak a Balatonfüred tudott ponttal távozni Gyöngyösről, ahol szurkolóink biztatása mellett a Ferencváros legyőzése is reális célkitűzés lehet. A múlt hétvégi, egri mérkőzésünket betegség miatt kihagyó Ubornyák Dávid meggyógyult, a combsérüléssel bajlódó Németh Tamás azonban továbbra sem tud Konkoly Csaba vezetőedző rendelkezésére állni, így a Fradival is csapatkapitányunk nélkül kell felvennünk a harcot.

A találkozóra már online is foglalható jegy weboldalunk jegyfoglalás menüpontjában.

K&H férfi kézilabda liga, 21. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Ferencvárosi TC
2019. március 30. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
Vezeti: Bócz László, Wiedemann Viktor