Vissza kell vágnunk a Mezőkövesdnek
| Kategória: Híreink

A bajnokságban vághat vissza a Mezőkövesdnek a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a Magyar Kupában elszenvedett vereségért. A következő napok legfontosabb feladata a sérültek rehabilitációja lesz, hogy legerősebb keretünkkel léphessünk pályára szombaton Mezőkövesden.

Nem jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc együttese közé a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a negyedik forduló szerdai találkozóján kétgólos vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől. Farkasainknak nincs idejük sebeik nyalogatására, szombaton a bajnokságban máris visszavághatnak a matyóföldi alakulatnak. A szerdai kupameccsen sérülés miatt Mirko Herceg, Mitar Markez, Uros Vilovszki és Németh Tamás sem tudott pályára lépni, Konkoly Csaba szerint az ő rehabilitációjuk a következő napok legfontosabb feladata.

– A visszavágás vágya kell, hogy fűtsön bennünket, ez nem is lehet másként, ez morális kötelességünk – fogalmazott a vezetőedző. – A következő néhány nap legfontosabb feladata a kupameccsen sérülés miatt hiányzó játékosaink rehabilitációjának folytatása lesz, remélem, hogy teljes kerettel tudunk felállni szombaton – mondta Konkoly Csaba.

Farkasaink az őszi idény utolsó mérkőzésére készülnek, és ha sikerül megszerezniük a győzelmet, és a forduló többi mérkőzése is a papírforma szerinti eredménnyel zárul, akkor a tabella negyedik helyén tölthetik a február 8-ig tartó téli szünetet. Addig a Ligakupában lesz feladata csapatunknak, amely címvédőként január 15-én, a Hatvan elleni mérkőzéssel kezdi szereplését a sorozatban.

K&H férfi kézilabda liga, 13. forduló
Mezőkövesdi KC – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. december 14. szombat, 18:00
Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok
V.: Andorka Miklós, Hucker Róbert