Veszprémben sem sikerült
| Kategória: Híreink

Óriási csatát vívott a Veszprémi KKFT együttesével a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, de a győzelmet ezúttal sem sikerült megszerezniük farkasainknak.

A Veszprémi KKFT fiatal gárdájához látogatott a gyöngyösi alakulat. A bajnokság meglepetéscsapata az előző fordulóban 27-24-es győzelmet aratott farkasaink barlangjában, így a cél egyértelműen a visszavágás volt. Jól kezdett a hazai együttes, Éles Benedek vezérletével 4-3-ra, majd nyolc perc elteltével 7-4-re növelték előnyüket. A következő periódus nem számunkra kedvezett, közel hat perces gólcsend és számos technikai hiba jellemezte játékunkat. Hegedüs Márk találata törte meg a csendet, de még ekkor is négygólos hátrányban voltunk. A 25. percre sikerült közelebb kerülni ellenfelünkhöz, Ubornyák Dávid góljával 14-13-at mutatott az eredményjelző. Ezt követően Tombor Csaba hívta magához tanítványait. A lendületünk azonban továbbra is nekünk tartott, Papp Bence egymás után két találatot jegyzett. Az első játékrész Merkovszki egész pályás góljával és 17-17-es eredménnyel zárult.

A második félidőt két labdaeladásunknak köszönhetően a veszprémiek indították jobban, 19-17-re alakították az állást. A 40. percben 22-22-re ismét sikerült kiegyenlíteni a farkasoknak, azonban a vezetést továbbra sem tudták átvenni. Rendre a hazaiak kerültek lépéselőnybe, továbbá az sem a mi malmunkra hajtotta a vizet, hogy a legrosszabb pillanatokban kerültünk emberhátrányos szituációkba. A kiélezett találkozó 55. percében Konkoly Csaba kért időt annak reményében, hogy az utolsó periódus számunkra alakuljon sikeresen. A hazaiak kapusa lehúzta a rolót, egyszerűen nem tudtunk túljárni az eszén. Az utolsó másodpercben labdánk volt az egyenlítésre, de sajnos nem sikerült. A Veszprémi KKFT otthonában 29-28-as vereséget szenvedtünk.

K&H férfi kézilabda liga, 24. forduló
Veszprémi KKFT – HE-DO B. Braun Gyöngyös 29-28 (17-17)

Veszprémi KKFT: Borbély, Miklós, (kapusok) Tóth P. 3, Szeitl 3, Hári 1, Somogyi 2, Füleki, Szmetán 2, Éles 7, Fazekas 6, Kristóf, Széles 2, Seregi 2, Tóth M., Bugyáki, Vajda 1. Edző: Tombor Csaba

HE-DO B.Braun Gyöngyös: Merkovszki 1, Gyánti, (kapusok) Urbán, Halász, Jaros, Papp 3, Varsandán 1, Ubornyák 5, Hegedüs 1, Gábori 3, Duris 4, Vilovski 5, Gerdán, Herceg, Gráf 2, Markez 3. Edző: Konkoly Csaba

Játékvezetők: Nagy Ferenc, Túróczy József
Hétméteresek: 3/3, ill. 3/0
Kiállítások: 10, ill. 12 perc