Veszprémbe utazik a falka
| Kategória: Híreink

A bajnokság egyik legerősebb csapata, a Telekom Veszprém lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele. Farkasaink motiváltan utaznak a Bakonyba, ahol hajtós, futós meccsre készülnek.

Óriási erőpróba előtt áll a gyöngyösi farkasfalka, amelynek a Telekom Veszprém otthonában kell bizonyítania a következő bajnoki fordulóban, ráadásul tévés meccsen mérhetik össze erejüket a klasszisokat felvonultató bakonyi sztárcsapattal. Játékosainkat motiválja a kihívás, nagy erőbedobással készülnek, ehhez a mérkőzéshez is ugyanúgy állnak, mint bármelyik másik találkozóhoz, és egy rendkívül hajtós, futós összecsapásra számítanak.

A BL-résztvevő Veszprém az idei bajnoki szezonban is magabiztosan menetel, eddig mind a hat mérkőzésüket megnyerték, és csak a Ferencvárosnak sikerült megizzasztania őket. Egy évvel ezelőtt a mieinknek is majdnem sikerült a bravúr, a veszprémi összecsapáson a hazaiak csak Lékai Máté utolsó másodpercben szerzett találatával tudták otthon tartani a két pontot. Most sem feltett kézzel utazunk Veszprémbe, ahol ezúttal is egy cél motivál majd bennünket: minél jobb kézilabdát játszani.

K&H férfi kézilabda liga, 7. forduló
Telekom Veszprém – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2021. október 31. vasárnap, 17:15
Vezeti: Réti Tamás csaba, Szedmák Márton.
TV: M4 Sport+