Vereség a Ceglédtől
| Kategória: Egyéb

Ötgólos vereséget szenvedett a Ceglédtől a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata.

A Cegléd otthonában vendégeskedtek farkasaink, akik javítani szerettek volna a Veszprém ellen elszenvedett, egygólos, fájó vereség után. Hibákkal indult a mérkőzés, azonban pár perc után mindkét félen érzékelhető volt, hogy komoly szándékokkal érkeztek ma a pályára. Viszonylag hamar, már a 4. percben megkaptuk első kétperces büntetésünket, amelyek aztán tovább szaporodtak. Az emberelőnyös helyzetek ellenére a ceglédi gárda nem tudott jelentős előnyt kialakítani, végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az első játékrész 25. percében sikerült 0-1 után újra magunkhoz venni a vezetést, ekkor 11-12 állt az eredményjelzőn. Az utolsó öt perc teljes gólcsendben telt mind hazai, mind vendég oldalról. Az öltözőbe 13-13-as eredménnyel vonultak a csapatok.

A második félidőt a hazaiak kezdték jobban, a 35. percben kétgólos hátrányban tudhattuk magunkat. A védelmünk nem működött megfelelően, a hazaiak szélsőire nem találtunk ellenszert. A 39. percre kialakult az addigi legnagyobb különbség a találkozón, 19-16-os hátrányban volt a farkasfalka. Az összecsapás egyértelmű pozitívumai a küzdőszellem és Ubornyák Dávid játéka voltak. Az 52. percre sikerült lefaragnunk hátrányunkból, újra csak egy gól volt a két csapat közti különbség, sajnos továbbra sem a mi javunkra. A legrosszabbkor jöttek ismét a hibák, továbbá a kétperces büntetések sem könnyítettek helyzetünkön. Az utolsó hét percben nem sikerült gólt szereznünk, így a végére talán irreálisnak mondható különbség állt az eredményjelzőn. A Cegléd vendégeként 30-25-ös vereséget szenvedtek farkasaink.

K&H férfi kézilabda liga, 25. forduló
Ceglédi KKSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös 30-25 (13-13)

Ceglédi KKSE: Kránitz, Tamási, (kapusok) Pásztor 5, Juhász 1, Kiss, Németh 6, Zakics, Gyene, Szepesi 7, Mazák, Kállai 3, Peszeki, Vranac 4, Teleki 4. Edző: Nagy Károly.

HE-DO B.Braun Gyöngyös: Merkovszki, Gyánti, (kapusok) Urbán, Németh, Halász 3, Papp 3, Varsandán 4, Ubornyák 6, Hegedüs 3, Gábori, Duris 1, Vilovski 1, Gerdán, Herceg, Gráf, Markez 4. Edző: Konkoly Csaba.

Játékvezetők: Medve Róbert Pál, Südi Péter
Hétméteresek: 1/1, ill. 3/4
Kiállítások: 6, ill. 16 perc

Képgaléria: