Vasárnap a Szeged érkezik
| Kategória: Híreink

A bajnoki szezon utolsó hazai mérkőzésén a MOL-Pick Szeged együttesét látja vendégül a gyöngyösi farkasfalka.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a Dabas elleni, magabiztos győzelmet követően újabb hazai megméretésre készül, ezúttal a tabellán második helyezett Szeged lesz farkasaink ellenfele, akik ebben a szezonban utoljára játszanak a Dr. Fejes András Sportcsarnokban. Konkoly Csaba vezetőedző ezúttal is látványos, jó kézilabdát vár tanítványaitól.

– Nagyon remélem, hogy elő tudunk rukkolni egy olyan kézilabdával, amivel fel tudjuk venni a kesztyűt a Szegeddel szemben. Ha azt a teljesítményt, azt a taktikus, fegyelmezett játékot tudjuk nyújtani, mint a Dabas ellen, amihez stabil védelem és jó kapusteljesítmény is társul, akár még pontszervezésben is reménykedhetünk – fogalmazott a vezetőedző.

Az esetleges pontszerzés nem lenne példátlan, 2017 decemberében egyszer már sikerült a bravúr a szegediek ellen, akikkel utoljára az előző bajnoki szezonban találkoztunk. A koronavírus-járvány miatt idő előtt véget ért pontvadászatban egy meccset játszottunk a Szegeddel, amelyen három góllal maradtunk alul. Idén a Veszprém ellen sikerült meglepetést szereznünk, amikor csak az utolsó pillanatban esett góllal tudta otthon tartani a két pontot a hazai sztárcsapat, de a vendéggyőzelemnek is reális esélye volt a hajrában.

Folyamatosan javuló formában lévő csapatunk húsz mérkőzésen szerzett 19 pontjával a hetedik helyről várja a vasárnapi összecsapást, amelyet ezúttal is nézők nélkül rendeznek, azonban a Gyöngyösi TV közreműködésével YouTube-csatornánkon élőben közvetítünk.

K&H férfi kézilabda liga, 22. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – MOL-Pick Szeged
Gyöngyös, 2021. április 25. vasárnap, 17:00
V.: Réti Tamás Csaba, Szedmák Márton