Varsandán Milán újra Gyöngyösön
| Kategória: Híreink

Nagy visszatérővel erősíti meg balszárnyát a B. Braun Gyöngyös élvonalbeli férfi kézilabdacsapata, amely a következő szezontól ismét sorai között tudhatja a többszörös válogatott Varsandán Milánt. A balszélső korábban négy éven át volt csapatunk tagja.

01 milan

A B. Braun Gyöngyösnél lassan teljessé válik a 2018/2019-es szezon kerete. Mint arról korábban beszámoltunk, beálló poszton a válogatott Vilovszki Urossal erősítünk, most pedig egy nagy visszatérőről adunk hírt. Kovacsics Péter távozása után a korábban négy évet Gyöngyösön töltő Varsandán Milán erősíti majd a balszárnyat.

A többszörös válogatott Varsandán Milán Orosházán kezdte felnőtt pályafutását, az NB I-ben először a Kecskemét színeiben szerepelt. 2012-ben érkezett a B. Braun Gyöngyöshöz, ahol négy évet töltött. Ez idő alatt a bajnokság egyik legjobb balszélsőjévé vált, ennek eredményeként a magyar válogatottban is bemutatkozhatott. Bekerült a 2014-es Európa-bajnokságra készülő csapatba, és az utazó keretnek is a tagja volt. Legeredményesebb gyöngyösi szezonja a 2014–15-ös volt, 30 bajnoki mérkőzésen 109 alkalommal talált a kapuba. 2016 nyarán csatlakozott a Balatonfüredi KSE csapatához, ahonnan most visszatér a Mátraaljára.

– Nagyon boldog vagyok, hogy újra Gyöngyösön játszhatok. Ha az ott eltöltött évekre visszaemlékszem, csak jó érzéseket tudok felidézni. Gyöngyösről hívtak be a válogatottba, és a szurkolókkal is nagyon jó kapcsolatunk volt. Nagyon szeretem Gyöngyöst és a gyöngyösieket, örülök, hogy visszatérhetek – fogalmazott a balszélső, aki Németh Tamással együtt tölti majd be a posztot csapatunknál.

Vilovszki és Varsandán után további érkezőkre is számítani lehet csapatunknál. Az új keret kialakításáról folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.