Vácra utazunk pénteken
| Kategória: Híreink

A Vác lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban. Farkasaink idegenben küzdenek majd, és egyértelmű céljuk, hogy két ponttal térjenek haza. Farkasaink idegenben küzdenek majd, és egyértelmű céljuk, hogy két ponttal térjenek haza.

Komoly erőket megmozgató csatán van túl a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata. Farkasaink a legutóbbi találkozón megőrizték hazai veretlenségüket, ám egy pontot elveszítettek a Komlóval szemben, ami a tabellán elfoglalt harmadik helyükbe került, így most a negyedik pozícióból várják a következő erőpróbát, amelyet ha sikerrel vesznek, visszafoglalhatják a dobogó alsó fokát a táblázaton.

– Sokat kivett belőlünk a Komló elleni mérkőzés – mondja Konkoly Csaba vezetőedző. – Egyrészt az elveszített pont miatt csalódottság pszichésen viselte meg a fiúkat, másrészt fizikálisan is egy kemény ütközet volt, aminek eredményeképp most kisebb-nagyobb sérülésekkel vagyunk kénytelenek készülni a Vác elleni találkozóra. Nehéz mérkőzésre számítok, a Vác a helyzetéből adódóan mindent feltehet egy lapra, biztosan keményen fognak küzdeni. Ennek ellenére egyértelműen két pontért utazunk, és én bízom a csapatban, hogy ezt meg is tudjuk szerezni pénteken – zárta szavait Konkoly Csaba.

A papírforma és a tabellán elfoglalt helyek alapján farkasaink számítanak a pénteki mérkőzés esélyesének, a Vác eddig csak a Mezőkövesd ellen elért döntetlennel tudott pontot gyűjteni a bajnokságban, így sereghajtóként várja a pénteken 18:30-kor kezdődő találkozót. A hazai pálya ugyan a Vác együttese mellett szól, de a mieink is számíthatnak biztatásra a lelátóról, ugyanis egy busznyi szurkoló kíséri majd el az idegenbeli összecsapásra farkasainkat.

K&H férfi kézilabda liga, 11. forduló
Váci KSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. november 29. péntek, 18:30
Vác, Városi Sportcsarnok
V.: Földesi Csaba, Halász András