Utánpótlás helyzetjelentés
| Kategória: Híreink

Az őszi idény első felében a gyöngyösi fiatalok az alábbi eredményeket érték el.

LU11 (Majzik Henrietta, Nagy Hajdú Benjámin)
A legkisebb lányoknál még nem számolják az eredményeket. Putnokon kezdték a szezont, és nagyon ügyesek voltak. Átestek a „tűzkeresztségen”, és már az első meccsek alapján látni, hogy meghatározó csapat lesz a régióban.

LU12 (Majzik Henrietta, Nagy Hajdú Benjámin)
4 mérkőzésből 3 győzelem és 1 vereség a mérleg. Kiemelkedő a Hatvan elleni mérkőzés, ahol sportszerűségből is jelesre vizsgázott a csapat, hiszen a gyöngyösiek is kevesebben játszották végig a mérkőzést, mert az ellenfél csak 5+1 játékossal érkezett.

LU13 (Majzik Henrietta, Nagy Hajdú Benjámin)
4 mérkőzésből 3 győzelem és 1 döntetlen. Az első játéknapon 25-9 illetve 25-10-re múlták felül a két egri csapatot. Döntetlen Mezőkövesden, a hazai csapat ellen lett a végeredmény.

LU14 (Konkoly-Szegedi Orsolya, Horváth Szilárd)
Első osztályban 2. helyen állnak a lányok. 4 győzelem mellett 2 vereség is becsúszott. Kiemelkedő mérkőzése volt a csapatnak a Debrecen felett aratott 20-12-es siker

LU15 (Konkoly-Szegedi Orsolya, Horváth Szilárd)
Első osztályban 5. helyen állnak egy nagyon nehéz csoportban. 2 győzelem mellett Szintén a Debrecen a legnagyobb skalp az eddigi meccseken.

LSER (Körősi Fruzsina)
Serdülő III. osztályban 5 mérkőzés, 5 győzelem. A 100%-os teljesítmény önmagáért beszél. A lányok jó úton haladnak egy nagyon fényes érem felé.

FU11 (Kismárton Attila)
Szintén eredményszámítás nélkül játszanak. A fiúk Miskolcon kezdtek és az LV kupa után a régióban is jelezték az ellenfeleknek, hogy milyen jó kézilabdázók. Szorgalmas és tehetséges játékosok alkotják a csapatot.

FU12 (Köves Péter, Nagy László)
4 mérkőzés, 4 győzelem. Nagy arányú győzelmeket aratott a csapat. Eger ellen 28-5, Mezőkövesd ellen 29-17. A csapatnak nagy értéke, hogy minden meccset 100%-os koncentrációval játssza.

FU13 (Horváth Szilárd, Varga Zoltán)
4 mérkőzés, 4 győzelem. A csapat a régiós bajnokság mellett edzőmérkőzésekkel is készül a jövő évi I. osztályú bajnokságra, mert egyértelműen dominálja ezt a csoportot.

FU14 (Temesvári Martin)
I. osztályban 3 győzelem mellett 3 vereség. Minden esélye megvan a csapatnak a felső házba jutáshoz. Nagy győzelem Debrecen és Kecskemét ellen.

FU15 (Danyi Bence, Boda Péter)
I.osztályban 3 győzelem 1 döntetlen 2 vereség. Kiemelkedő a Békés és Kecskemét feletti győzelem. A nagy cél a felsőházba jutás.

FU16 (Nagy Hajdú Benjámin, Kiss Dániel)
I.osztályban 5 győzelem 2 vereség. Rendkívül erős országos bajnokság. Kiemelkedő eredmény az FTC Akadémia legyőzése. Orosháza ellen 52-24-es eredmény egyedülálló a bajnokságban.

FSER (Kismárton Ádám, Temesvári Martin)
I.osztályban 7.helyen állnak a fiúk. 50%-os teljesítményt értek el eddig. Mezőkövesdről és Kecskemétről is győztesen tértek haza.

FIFI (Kiss Dániel, Nagy Hajdú Bejámin)
I.osztályban 2.heyen állnak a fiúk 6 győzelem és 1 vereséggel. Az ősz eddigi legnagyobb meglepetése az FTC Akadémia 9 gólos legyőzése volt.

Rosta István UP igazgató: – Eddig 70 mérkőzést játszottak a gyöngyösi fiatalok a bajnokságokban. A nyári kemény munka után minden csapatunk nagyon szépen szerepelt. Talán még soha nem voltak ilyen jók az eredményeink. Úgy vélem, hogy a régióban tovább erősítettük dominanciánkat, míg az I. osztályban méltó partnerei vagyunk az akadémiáknak és a nagy városok, egyesületek csapatainak is. A klubvezetés továbbra is mindent megtesz, hogy a legjobb körülmények között dolgozhassunk. Célkitűzésünk volt a korosztályos válogatottakba való szereplés is. A Tehetség Programban 3 játékosunk volt az őszi szünetben. A serdülő válogatottban 2, az ifjúsági válogatottban egy fővel képviseltettük magunkat.