Utánpótlás: ezüstös hétvége
| Kategória: Híreink

Újabb, sikerekben gazdag hétvégén van túl a gyöngyösi kézilabda-utánpótlás. U15-öseink Tatán, pénteken hazai bajnokit játszó ifjúsági csapatunk Ózdon szerzett ezüstérmet.

UP 20180827 01

U15-ös fiúcsapatunk Tatán szerepelt az egyik legerősebb utánpótlástornán. A Kanyó Memorial nemzetközi torna meghívásos alapon szerveződik, a Gyöngyösi Kézilabda Klub pedig évek óta résztvevője az eseménynek, ami az itt folyó magas szintű szakmai munka elismerése. Svéd, szlovák, cseh és szlovén csapatok mellett a Telekom Veszprém, a Nemzeti Kézilabda Akadémia, az Éles KSI is résztvevői voltak a tornának. Kismárton Ádám és Temesvári Martin játékosai sorrendben a Tatabánya, a szlovén Gorenje Velenje és a Dabas legyőzése után az elődöntőben egy nagyon erős csapattal, a cseh Zubri Academiával találkoztak, és fantasztikus teljesítménnyel kiharcolták a döntős szereplést. A fináléban az ország minden területéről igazolt játékosokkal felálló Éles KSI volt az ellenfél, amely hihetetlen izgalmak után egyetlen góllal legyőzte a mieinket. A fiúk és edzőik azonban az ezüstéremre is nagyon büszkék lehetnek, a GYKK újra letette névjegyét, és elnyerte a tornán résztvevők szimpátiáját. A csapat a híres Tatai edzőtáborban lakott a torna ideje alatt, ahol reméljük, minél több játékosunk fordul még meg pályafutása alatt valamelyik válogatott tagjaként.

UP 20180827 02

Ezüstérmet szerzett ifjúsági csapatunk is, ők az ózdi Kempa Kupán a Nyíregyháza legyőzésével kerültek a döntőbe. Kiss Dániel és Danyi Bence csapatánál a fináléban előjött a fáradtság, és vereség lett a vége. Az ifjúságiaknak már csak néhány napjuk maradt regenerálódni, hiszen pénteken 16 óráról már a bajnokság első fordulója következik. A Dr. Fejes András Sportcsarnokban az Orosháza lesz az ellenfél a HE-DO B. Braun Gyöngyös felnőtt csapatának Komló elleni mérkőzése előtt. Mindenkit szeretettel várunk.