Újabb sztárcsapat érkezik
| Kategória: Híreink

Újabb sztárcsapat érkezik Gyöngyösre, ahol a Telekom Veszprém után az OTP Bank-Pick Szegeddel mérkőznek meg farkasaink.

Telt ház előtt lépett pályára legutóbbi hazai bajnokiján a HE-DO B. Braun Gyöngyös, amely 1300 néző előtt állt helyt a Telekom Veszprémmel szemben, és nyerte meg a második félidőt a BL-résztvevő ellen. Vasárnap újabb nemzetközi kupacsapat látogat Gyöngyösre, a Szeged vendégjátéka alkalmával ismét telt házra számít Bíró Balázs vezetőedző.

– Egy újabb világsztárokkal teletűzdelt együttes érkezik hozzánk, amely ellen igyekszünk a legutóbbi hazai mérkőzésünkhöz hasonlóan jó meccset játszani, reméljük, hogy ugyanolyan hangulatban és ugyanolyan szép számú közönség előtt játszhatunk majd – fogalmazott Bíró Balázs.

Farkasaink a legutóbbi hazai bajnoki óta a kisebbik veszprémi csapattal mérkőztek meg, és magabiztos győzelemmel gyűjtöttek újabb két pontot, így 18 pontjukkal a kilencedik helyről várják a folytatást. A tavalyi kiírásban egyébként emlékezetes mérkőzésen sikerült legyőznünk hazai pályán a Szegedet, amely aztán megnyerte a bajnokságot. Ellenfelünk most 38 pontjával vezeti a tabellát, eddig csak a Telekom Veszprém tudta legyőzni a Tisza-partiakat, akik vasárnap érkeznek Gyöngyösre a Veszprém elleni BL-nyolcaddöntő csütörtöki visszavágóját követően.

A találkozóra a belépők online is megvásárolhatók erre a linkre kattintva.

K&H férfi kézilabda liga, 20. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – OTP Bank – Pick Szeged
2023. április 2. vasárnap, 18:00
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Altmár Kristóf, Horváth Márton