Újabb fontos meccs következik
| Kategória: Híreink

Dabason folytatja szereplését a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban.

Csapatunk fantasztikus teljesítménnyel kezdte a szezont, eddig lejátszott négy mérkőzéséből hármat magabiztosan nyert, csupán a Balatonfüred ellen maradt alul, de ott is közel állt a pontszerzéshez. Legutóbb a Csurgó ellen arattak sima győzelmet farkasaink, ami kellően megnövelte a falka önbizalmát a Dabas elleni idegenbeli mérkőzés előtt. Néhányan ugyan kisebb megfázással küzdöttek, de a hét közepére mindenki be tudott kapcsolódni a munkába, szerdán már a hét első két napját a válogatottal töltő Ubornyák Dávid is Gyöngyösön edzett.

– A Csurgó elleni győzelem tovább növelte a csapat önbizalmát, így jó hangulatban várjuk a Dabas elleni mérkőzésünket – mondta Konkoly Csaba. Nagyon nehéz meccsre számítunk, hiszen a Dabas évek óta okosan és folyamatosan építkezett, és a középmezőny erős csapatai között foglal helyet. Ennek ellenére nagyon bízunk benne, hogy mind a két pontot meg tudjuk majd szerezni, azt remélem, a fiúk hasonló teljesítményt nyújtanak majd, mint az elmúlt hétvégén – bizakodott a vezetőedző.

A Dabas a mieinkhez hasonlóan erősen indította a szezont, a Mezőkövesd, az Orosháza és a Budakalász elleni győzelmükkel, valamint a Balatonfüred elleni döntetlennel hét pontot gyűjtöttek, és csupán a Veszprémtől szenvedtek vereséget, így a tabella ötödik helyén állnak, egy ponttal megelőzve az eggyel kevesebb mérkőzést játszott mieinket.

Csapatunk most is számít szurkolóink buzdítására, várhatóan sok gyöngyösi utazik el Dabasra, hogy nyolcadik emberként segítse a pályán küzdőket.

K&H férfi kézilabda liga, 5. forduló
Dabasi KC VSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. október 5. 18:00
OBO Aréna, Dabas
V.: Andorka Miklós, Hucker Róbert