Újabb erőpróba
| Kategória: Híreink

A Balatonfüred lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli férfibajnokságban.

Egy héten belül két erős ellenféllel is találkozik a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a K&H férfi kézilabda ligában, ahol a szerdai, Tatabánya elleni találkozó után vasárnap máris a Balatonfüred vár a gyöngyösi farkasokra. A fürediekkel a felkészülési időszakban kétszer is találkozott Konkoly Csaba legénysége, és bár azokon a meccseken a Balaton-partiak diadalmaskodtak, a vezetőedző bízik benne, hogy ezúttal a mi javunkra dől majd el a küzdelem.

– Nagyon tanulságos két edzőmérkőzést játszottunk ellenük, a bajnoki azonban teljesen más lesz, mint a felkészülési mérkőzések voltak. Ha hasonlóan jó kézilabdát tudunk játszani, mint a Tatabánya ellen játszottunk, akkor minden esélyünk meg lehet a bravúrgyőzelemre. A hazai pálya egyébként is kötelez bennünket, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy itthon tartsuk a két pontot – mondta Konkoly Csaba.

A Balatonfüred a mieinkhez hasonlóan két mérkőzésen szerzett két ponttal áll a bajnokságban, ám míg farkasaink az Orosháza ellen aratott győzelem mellett szoros mérkőzésen egy góllal alulmaradtak Tatabányán, addig a Balaton-partiak a Tatabánya mellett a Budakalásszal is döntetlent játszottak. Igazi rangadóra lehet tehát számítani a vasárnap 19:30-kor kezdődő találkozón.

K&H férfi kézilabda liga, 3. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Balatonfüredi KSE
2020. szeptember 13. vasárnap 19:30
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Medve Róbert Pál, Südi Péter