Új Mercedesek a klub kötelékében
| Kategória: Híreink

A Jász-Plasztik Autócentrum segítségének köszönhetően négy kisbusszal gazdagodott a Gyöngyösi Kézilabda Klub eszközállománya. A beruházást klubunk saját erőből és tao-támogatásból hajtotta végre. 

Egy profi egyesületnél elengedhetelen az egységes megjelenés, és a legfontosabb szempont sportolóink egészsége és biztonsága. Ennek a szemléletnek megfelelően igyekszünk folyamatosan fejleszteni a játékosaink, valamint utánpótláscsapataink felkészülési és utazási feltételeit is. Egy hosszú, csaknem kétéves tárgyalási folyamat lezárásaként a Jász-Plasztik Autócentrum Kft.-től egyesületünk ünnepélyes keretek közt négy darab új, kilencszemélyes Mercedes Vito típusú kisbuszt vehetett át. A beruházás részben az egyesület saját önererének hozzáadásával, részben pedig tao-forrás bevonásával jöhetett létre.

– Fontosnak tartjuk, hogy csapataink biztonságban utazhassanak az idegenbeli mérkőzésekre, és ez a négy kisbusz ebben óriási segítséget jelent. Mindeképp ki kell emelnem a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. segítségét és rugalmas hozzáállását, nélkülük ez nem jöhetett volna létre – mondta Nagy Attila, egyesületünk elnöke.

A klub képviseletében az átadáson részt vett Konkoly Csaba, felnőtt csapatunk vezetőedzője, Sándor Ákos technikai vezető, a játékosokat Németh Tamás és Gráf Martin képviselte.

Klubunk ezúton is szeretné megköszönni a Jász-Plasztik Autócentrum Kft.-nek, hogy segítséget és lehetőséget nyújt a fejlődésünkhöz.