Tudásunk legjavát kell nyújtanunk
| Kategória: Egyéb

Nehéz feladat vár a HE-DO B. Braun Gyöngyösre, amelynek óriási szüksége lesz szurkolói segítségére, hogy esélye legyen a Szegedet megszorongató, erős és jó formában lévő Ferencváros ellen.

Szeptember 9-én, az újonc PLER Budapest elleni mérkőzéssel kezdődött el az igazi szezon a HE-DO B. Braun Gyöngyös számára, amely kemény csatára kényszerült, de végül magabiztos, ötgólos győzelemmel mutatkozott be szurkolói előtt az első hazai bajnokin a veszprémi és a szegedi vendégjáték után. A soron következő mérkőzés óriási feladatot tartogat a farkasfalka számára, ugyanis az az FTC látogat szombaton Gyöngyösre, amely a legutóbbi fordulóban óriási csatára késztette a bajnoki ezüstérmes Szegedet, és csak nagyon kevésen múlott a pontszerzése. Ugyanakkor a meccs arra is lehetőséget kínál, hogy a széles nyilvánosság előtt is megmutathassuk, mire vagyunk képesek, a találkozót ugyanis az M4 Sport élőben közvetíti.

Nagyon erős és jó formában lévő csapatot fogunk vendégül látni, amely ellen csak és kizárólag akkor lesz pontszerzési esélyünk, ha tudásunk legjavát tesszük le a pályára – mondta Bíró Balázs vezetőedző, aki játékosai mellett szurkolóink segítségében is bízik. – Ellenfelünk nagyon modern kézilabdát játszik, és a rettentő jó játékosok alkotta keret magas szinten alkalmazza azt a támadó és védekező rendszert, amit Pásztor István rájuk szabott. Büszkék vagyunk arra, hogy a tévé nyilvánossága előtt mutathatjuk meg, hogy milyen szurkolótáborunk van, és hogy milyen hangulatot tudunk teremteni egy igazi rangadón. Szükségünk is lesz szurkolóinkra, hiszen ahhoz, hogy bravúrt érjünk el, óriási szükség lesz a biztatásukra, nélkülük biztosan nem fog menni – zárta szavait a szakember.

A Ferencváros számára a Szeged elleni mérkőzés a második volt az idei szezonban, az első fordulóban Budakalászon arattak 36-22-es győzelmet Lékai Mátéék.

A szombat egyébként valódi kézilabdás nap lesz Gyöngyösön, amely már 11 órától kezdetét veszi, akkor ugyanis U16-os csapatunk lép pályára az FTC ellen, majd 14 órától az U18-as, 16 órától pedig U20-as együttesünk játszik szintén a Fradi ellen.

K&H férfi kézilabda liga, 3. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – FTC-Green Collect
2023. szeptember 16. 18:30
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Bócz László, Wiedemann Viktor