Tatabányára utazunk
| Kategória: Híreink

Tatabányán lép pályára második bajnoki mérkőzésén a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely az Orosháza elleni hazai győzelem után idegenben kell, hogy helytálljon.

Sűrű bajnoki programot tudhatnak magukénak az idei szezonban a K&H férfi kézilabda liga csapatai, amelyek december 31-ig a bajnokság mérkőzéseinek nagyobb részét lejátsszák, így sokszor néhány nap különbséggel kell pályára lépniük. A HE-DO B. Braun Gyöngyös farkasai múlt szombaton az Orosházát fogadták, ma pedig már Tatabányán kell helytállniuk.

– Kevesebb edzéssel tudunk készülni, így most egy kicsit nagyobb szerepet kap a pszichés felkészítés – mondta Konkoly Csaba vezetőedző a mérkőzést megelőzően. – Nagyon erős csapathoz utazunk, de nem feltett kézzel lépünk majd pályára. Lehet esélyünk akár a győzelemre is, ehhez kellő bátorsággal és kellő tudással is rendelkezünk – fogalmazott a nemrégiben ötvenedik születésnapját ünneplő vezetőedző.

A Tatabánya az előző, idő előtt félbeszakadt bajnoki kiírásban a mieink mögött zárt a negyedik helyen, a mostani küzdelemsorozatban pedig farkasainkhoz hasonlóan egy bajnoki mérkőzésen van túl, amelyen döntetlent ért el a Balatonfüred vendégeként. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

K&H férfi kézilabda liga, 2. forduló
Grundfos Tatabánya KC – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2020. szeptember 9. 18:00
Földi Imre Sportcsarnok
V.: Andorka Miklós, Hucker Róbert
TV: M4 Sport