Szegedre utazunk
| Kategória: Egyéb

A MOL-Pick Szeged lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele a bajnokságban. Farkasaink idegenben lépnek pályára, és szeretnék minél jobban megnehezíteni a házigazdák dolgát.

Már csak két mérkőzése van hátra a bajnoki sorozatban a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának, amely a Szegeddel és a Ferencvárossal mérkőzik meg a héten, és szombaton le is zárja a 2020/21-es bajnoki esztendőt. A farkasok szerdán Szegedre utaznak, ahol szeretnék megnehezíteni a házigazdák dolgát.

– Bár nem mi vagyunk az esélyesek, szeretnénk minél jobban megnehezíteni a szegediek dolgát – mondta Konkoly Csaba vezetőedző. – Minden alkalmat kihasználunk a fejlődésre, amikor BL-résztvevők ellen játszhatunk, és ezek a feladatok sokkal jobban motiválják a csapatot is, így bízhatunk benne, hogy jó játékot mutatunk majd Szegeden – fogalmazott a vezetőedző.

A tabella második helyén álló MOL-Pick Szeged 25 mérkőzésén 3 vereséget kellett, hogy elkönyveljen a bajnoki szezonban: a Telekom Veszprém mellett a Csurgó tudod pontokat rabolni a Tisza-partiaktól. A mieink gyenge tavaszi szereplése már a tabellán elfoglalt pozíción is megmutatkozik: együttesünk 19 pontjával a 11. helyet foglalja el, innen várja a szerdai összecsapást. A két együttes áprilisban Gyöngyösön csapott össze egymással: akkor a szegediek négygólos, 31-27-es győzelmet arattak.

K&H férfi kézilabda liga, 9. forduló
MOL-Pick Szeged – HE-DO B. Braun Gyöngyös
Szeged, 2021. május 26. szerda, 18:00
V.: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba