Szegeden szereplünk szombaton
| Kategória: Híreink

Három héttel a Veszprém elleni találkozó után a bajnokság másik sztárcsapatával, a Pick Szeged együttesével méri össze erejét a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata.

Óriásit küzdöttek farkasaink a bajnokság legutóbbi fordulójában, de sajnos ez sem volt elég ahhoz, hogy megőrizzék hazai veretlenségüket a Balatonfüred elleni mérkőzésen; a vendégek egygólos győzelmükkel elvitték a két pontot a Fejes András Sportcsarnokból. A vereség ellenére azonban a mieink minden dicséretet megérdemelnek, idei teljesítményükre nem lehet panasz, eddigi nyolc mérkőzésük felét megnyerték, egy alkalommal pedig döntetlent értek el.

Farkasaink most újabb kemény erőpróba előtt állnak, a bajnoki címvédő vendégeként kell helytállniuk, ami sosem könnyű feladat. Csapatunk hasonlóan készül, mint tette azt három héttel ezelőtt a bajnokság másik sztárcsapata, a Veszprém ellen. Vesztenivaló nélkül léphetünk pályára, a célunk pedig csakis az lehet, hogy a tudásunk legjavát nyújtva magas színvonalú mérkőzést játsszunk az eddig csak a Veszprémmel szemben pontot vesztő Tisza-partiakkal, és a találkozó tapasztalatait minél jobban tudjuk hasznosítani a folytatásban. Már csak azért is, mert az idei évben játszandó három mérkőzésünk mindegyikén fontos pontokért kell majd harcolnunk.

K&H férfi kézilabda liga, 9. forduló
Pick Szeged – HE-DO B. Braun Gyöngyös
Szeged, 2021. 11. 20. szombat
Vezeti: Altmár Kristóf, Horváth Márton