Elindult a Sportmatrica Mánia
| Kategória: Híreink

A B. Braun Gyöngyös csapata és a Gyöngyösi Kézilabda Klub is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelynek célja az egészséges életmód és a sport népszerűsítése, valamint az utánpótlás-nevelés támogatása egy egyedülálló programon keresztül. A most útjára indult Sportmatrica Mánia valódi sportági összefogással valósult meg.

A hamarosan kapható Magyar Sportmatricás Gyűjtőalbumok és a 8 db-os Sportmatrica Csomagok a magyar kézilabda-, vízilabda- és kosárlabdaéletbe engednek bepillantást a játékosok látványos akciófotóin és különböző hasznos információkon keresztül. A kezdeményezés széleskörű összefogás eredménye, célja pedig nem csak a szórakoztatás, hanem az utánpótlás-nevelés segítése is.
A kezdeményezés a sportági szövetségek és az első osztályú bajnokságok klubjainak együttműködésével jött létre. A matricás csomagokban a kézilabda, vízilabda és kosárlabda első osztályú férfi bajnokságainak csapatai, a magyar válogatott és a külföldön játszó magyar játékosok teljes mezőnye megtalálható, összegyűjthető és albumba rendezhető lesz.

A sportágak képviselői, vezetők és játékosok együttműködésével, közös erővel megvalósuló Sportmatrica Mánia célja, hogy a Magyar Sportmatricás Gyűjtőalbumokkal és a látványos, akcióképes sportmatricákkal a kiváló sportolókon keresztül még nagyobb kedvet csináljon a sporthoz, így az egészséges életmódhoz. Az albumokkal és a sportmatricákkal nem csupán a magyar sikersportágak és az egészséges életmód hívei lesznek gyűjtők, hanem mindenki függővé válik. Ráadásul a matricacsomagok gyűjtésével a sportágak utánpótlás-nevelési feladatainak támogatása is megvalósul, hiszen minden csomag árából több tíz forintot az utánpótlás-nevelésre fordítanak.

Hogy a program még izgalmasabb legyen, az albumok érdekes sportág-ismereti tudnivalókat nyújtanak nem csak a sportágakról, hanem a sportolókról is. A gyűjtők így a számozott matricákon keresztül nem csak a sportág történelmével, hanem a magyar élsport meghatározó egyéniségeivel és világsztárjaival is találkozhatnak. Megismerhetik a klubokat, összeállíthatják a csapatokat, klubmenedzserré és edzővé válhatnak, végigkísérve a bajnokságokat, így valóban részesei lesznek a hazai sportéletnek.
Az albumban megjelenő, szakemberek által kidolgozott edzésprogram segítséget nyújt a sporthoz, az önbizalom-építéshez, követői ezáltal sikeresebbé válhatnak az életben – akár sportolnak már, akár csak szurkolóként érdeklődnek a sport iránt.

Részletek, bővebb információ a http://www.sportmatrica.hu weboldalon.

sportmatrica