Játékos sorversennyel indult a csonka hét
| Kategória: Híreink

Az Európai-bajnoki selejtezők miatt mérkőzés nélküli héten vezényli az edzéseket a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának Konkoly Csaba vezetőedző. A lazább hét indításaként még az is belefért, hogy első osztályos diákokkal játszanak sorversenyt a fiúk.

01 sorverseny 01

Hosszabb szünet vár az Eger ellen sikerrel megvívott rangadó után a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatára. A válogatott héten a szlovák nemzeti csapattal éppen Magyarország ellen játszott Lubomir Duris, a Bosznia-Hercegovina válogatottjával készülő Mirko Herceg és a juniorválogatott kerettag Ubornyák Dávid hiányzik az edzésekről. A hiányos keret azonban ugyanúgy készül Gyöngyösön, mintha mi sem történt volna, a héten is a szokott menetrend szerint zajlanak az edzések – egy kis eltéréssel.

01 sorverseny 05

A hosszú hétvége után vezényelt első edzésen ugyanis nem mindennapi vendégek érkeztek a Dr. Fejes András Sportcsarnokba. A Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola 1. B osztálya pályaorientációs nap keretében látogatta meg NB I.-es csapatunk edzését, hogy kézilabdás osztályként belekóstoljanak egy profi edzés levegőjébe. A kicsiknek már találkozni is óriási dolog volt játékosainkkal, az pedig egészen biztosan egy életre szóló élmény lesz számukra, hogy együtt is versenyezhettek velük. No, persze nem kézilabdameccset játszottak, Konkoly Csaba játékos feladatokat eszelt ki a csapatoknak, így egy remek hangulatú sorversenyen vehettek részt a gyerekek, akik vegyes csapatokban versenyezhettek a HE-DO B. Braun Gyöngyös játékosaival.

01 sorverseny 04

A játékos feladatok után a gyerekeknek egy kis ajándékkal kedveskedett a klub, majd a profik elvonultak a konditerembe. A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata legközelebb november 3-án játszik a K&H férfi kézilabda ligában, akkor a Ferencváros lesz az ellenfelünk.