Újabb változások a B. Braun Gyöngyös keretében: a csapat két játékosa, Sándor Roland és Oláh Tamás máshol folytatja januártól. Mindketten a több játéklehetőség reményében döntöttek a klubváltás mellett.

Sándor Roland 2010-ben kezdte NB I-es karrierjét az FTC színeiben, az irányító a következő évben, 2011-ben került Gyöngyösre, és azóta itt játszott. Tavaly sérülés miatt hosszabb kihagyásra kényszerült, és a formája visszanyerése érdekében kölcsönben szerepelt a Balmazújváros NB I/B-s alakulatánál. Sándor Roland most ismét osztályt vált, és az ugyancsak az NB I/B-ben szereplő Szentendre csapatánál folytatja pályafutását. Sándor Roland szerződését a felek közös megegyezéssel bontották fel, az irányító a több játéklehetőség reményében igazolt Szentendrére.

sandor roli

Sándor Roland középen, melegítőben. Fotó: Magyari Máté

Hasonló okokból tér vissza nevelő egyesületéhez az átlövő, Oláh Tamás, aki a bajnoki folytatásra már a PLER-rel készül. Oláh Tamás másfél évvel ezelőtt érkezett a B. Braun Gyöngyös csapatához a fővárosi klubtól, fiatal kora miatt junior csapatunkban is szerepelt, és a Provident Junior Válogatott színeiben is pályára lépett. Oláh Tamással a szezon végéig szóló szerződést kötött a fővárosi klub.

olah tomi

Oláh Tamás. Fotó: Magyari Máté

A Gyöngyösi Kézilabda Klub mindkét játékosának köszöni az eddigi munkát, és sok sikert kíván pályafutások további szakaszához.