Remekül sikerült Hegedűs Márk visszatérése
| Kategória: Híreink

Gólvadász-sorozatunkban a HE-DO B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat elmúlt bajnoki összecsapásának legeredményesebb játékosával beszélgetünk. A Balatonfüredi KSE ellen a friss igazolás Hegedűs Márk kilenc perc alatt négyszer rezgette meg a Balaton-partiak hálóját.

– A Balatonfüred ellen sajnos már a meccs elején elvesztettük a fonalat. Mindenki a helyét kereste, miközben az ellenfél elhúzott 9-3-ra. Az időkérés jól jött, rendeztük sorainkat, aminek köszönhetően visszajöttünk a játéba. Tavaly a második félidők nem mentek, míg most bizonyságot tettünk arról, hogy nem ismerünk elveszett mérkőzést, és az 53. percre visszahoztuk egálba a meccset. A vége sajnos nem sikerült, de egy EHF-kupában is érdekelt gárda ellen idegenben nem vallottunk szégyent – mondta Hegedűs Márk.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös nyáron igazolt beállója 4 gólt szerzett a Balaton-parti csapat ellen, amivel Varsandán Milánnal együtt a mátraalji csapat legeredményesebb játékosa lett.

– Nagyon könnyen visszailleszkedtem a csapatba, hiszen az egri kitérő előtt már több csapattársammal együtt játszottam a Gyöngyösben. Mirko Herceggel is azonnal megtaláltam a közös hangot, neki is köszönhetően szereztem 4 gólt a Balatonfüred ellen. A legnagyobb változást korábbi gyöngyösi éveimhez képest szurkolóink hozzáállásában látok. Hibába veszítettünk, csak támogatást kaptunk tőlük. Mindig elolvasom a meccshez fűződő kommentjeiket, és azt látom, hogy soha ekkora összhang nem volt még a csapat és a drukkereink között – mondta Hegedűs Márk.

A beálló ezért is tartja fontosnak, hogy a következő két hazai meccsen 4 pontot szerezzen a Gyöngyös a Budakalász és a Csurgó ellen.

– A Pest megyei gárda a vártnál jobban kezdte a szezont, hiszen szoros meccseken kaptak ki a Budakalász és a Csurgó ellen. Ettől függetlenül nekünk hosszabb a kispadunk, és a tudásbéli különbség is a mi oldalunkon áll. A Csurgóval szemben jó emlékeink vannak az előző szezonból, így remélem, ott sem lesz gond a két pont megszerzése – vélekedett Hegedűs Márk.