Rangadóra készülünk
| Kategória: Híreink

A Balatonfüred lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele a K&H férfi kézilabda ligában. A szombaton 15 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A negyedik és az ötödik helyezett csatázik egymással a K&H férfi kézilabda liga 15. fordulójában. Együttesünk, a HE-DO B. Braun Gyöngyös várja az előkelőbb pozícióból a szombati derbit, de csupán jobb gólkülönbségünkkel előzzük meg a minden egyéb mutatóban a mieinkkel azonosan szereplő füredieket.

A két csapat őszi, balatonfüredi mérkőzésén kétgólos hazai győzelem született, de farkasaink akkor is bizonyították, milyen erőket tudnak mozgósítani a győzelem megszerzése érdekében, hiszen többször is visszahozták a meccset ötgólos hátrányból, és a hajrában akár a győzelmet is megszerezhették volna.

Ami akkor nem sikerül, most összejöhet, legalábbis a gyöngyösi farkasfalka hétfő óta a Balatonfüred elleni mérkőzésre készül, és természetesen szeretne visszavágni az idegenben elszenvedett vereségért, ami a rendkívül sűrű középmezőnyben fontos két pontot jelentene. Önbizalomból egyik oldalon sem lehet hiány, a Balaton-partiak a Budakalász hétgólos legyőzésével, míg a mieink az Orosházán aratott magabiztos, tízgólos sikerrel kezdték a tavaszi pontvadászatot, amely szombaton, az M4 Sport élő közvetítése által biztosított televíziós nyilvánosság előtt folytatódik.

A mérkőzésen Sipeki Levente nem fog pályára lépni, fiatal játékosunk ugyanis a több játéklehetőség reményében az NB I/B keleti csoportjában a bajnoki címért harcoló Kecskemét együttesénél folytatja, ahol a bajnokság hátralévő részében kölcsönszerződéssel szerepel majd.

A szombaton 15 órakor kezdődő találkozóra már délelőtt megkezdhetik a hangolódást szurkolóink, 10 órától serdülő-, majd 12 órától ifjúsági csapatunk lép pályára a Balmazújváros ellen.

K&H férfi kézilabda liga, 15. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Balatonfüredi KSE
2020. február 8. szombat, 15:00
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Hargitai Gábor, Markó Gábor István.
TV: M4 Sport

Előtte:
Férfi serdülő I. osztály
10:00 HE-DO B. Braun Gyöngyös – Balmazújvárosi KK
Férfi ifjúsági I. osztály
12:00 HE-DO B. Braun Gyöngyös – Balmazújvárosi KK