Rangadóra készülünk
| Kategória: Híreink

A Ferencváros elleni, elmaradt bajnoki mérkőzését pótolja a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata szerdán 18:15-től a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

A szezon egyik legfontosabb rangadójára készülnek farkasaink, akik ezúttal a bajnokságban még veretlen Ferencvárossal mérik össze erejüket. A találkozót eredetileg október 7-én rendeztük volna, ám ellenfelünknél koronavírus-fertőzést mutattak ki, így a találkozót el kellett halasztani, és a csapatok most szerdán pótolják be.

– Ehhez a helyzethez mindkét csapatnak alkalmazkodnia kellett, remélem, hasonlóan jó formában leszünk majd, mint lettünk volna a meccs eredeti időpontjában – mondta Konkoly Csaba vezetőedző a mérkőzést megelőzően. – Két hasonló erősségű csapat küzdelmét várom, maximális koncentráltsággal készülünk, remélem, itthon tudjuk tartani a pontjainkat – zárta gondolatait vezetőedzőnk.

A Ferencváros pénteken a Budakalász ellen tudott győzni, ezzel őrzi százszázalékos mérlegét a bajnokságban: eddigi négy találkozójuk mindegyikét megnyerték a fővárosi zöld-fehérek. Farkasaink szombaton a Veszprém ellen veszítették el hazai veretlenségüket, a címvédőn kívül csak a Tatabánya tudta legyőzni a mieinket. A Ferencváros most két ponttal előzi meg a mieinket a tabellán, ahol a budapestiek a harmadik, a Gyöngyös a negyedik helyen szerepel, így igazi rangadóra lehet számítani szerdán 18:15-től a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

K&H férfi kézilabda liga, 6. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – FTC KN KFT
2020. október 21. szerda, 18:15
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Andorka Miklós, Hucker Róbert
TV: M4 Sport+