Rangadó vár a serdülőkre
| Kategória: Híreink

Jól teljesítenek a Gyöngyösi Kézilabda Klub utánpótlás csapatai a különböző bajnokságokban. U12-es és U14-es csapatunk egyaránt az ötödik helyen áll, serdülő együttesünk veretlen az országos bajnokságban, és szépen haladnak céljuk felé az ifjúságiak és a juniorok is. A következő hétvégén az U8-as szivacslabdásokra vár forduló hazai pályán. A serdülők azonban nem élvezhetik majd a hazai pálya előnyét eddigi legkeményebb mérkőzésükön.

A Pápa János által edzett U14-es és a Köves Péter irányította U12-esek egyaránt az ötödik helyen állnak az Erima Gyermekbajnokságban, ahol a kiemeltek között küzdenek. Az U12-esek ráadásul három mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint riválisaik, azonban így is sikerült elérniük ezt a szép eredményt.

Ami a serdülőket illeti, Nigrinyi Tibor legénysége huszonhárom mérkőzés óta veretlen az országos bajnokságban, amelynek második szakaszában három mérkőzésen vannak túl a mieink, és 18 pontjukkal a második helyen állnak a bajnoki tabellán a Balmazújváros mögött, amely csak gólkülönbségével jobb a gyöngyösi alakulatnál. Vasárnap ez a két csapat csap össze a bajnokságban, így a mieinkre az eddigi legnagyobb erőpróba vár majd, ráadásul idegenben, Balmazújvárosban kell helytállniuk a gyöngyösi fiataloknak, akik huszonnegyedik sikerüket szeretnék elérni Hajdú-Bihar megyében.

serdulo 2

A serdülők eddigi legnehezebb mérkőzésükön nem élvezhetik a hazai pályát.

Ifjúsági csapatunk közben lejátszotta első idei mérkőzését a Nemzeti Kézilabda Akadémia ellen, és csakúgy, mint tavaly év végén, ezúttal is gyöngyösi siker született. A Gúnya Péter irányította együttes 22-19-re győzte le az akadémiásokat, és jelenleg a hetedik a bajnoki tabellán. Szombaton a juniorokkal együtt a Csurgó ellen szerepelnek a fiatalok, akik ezúttal is hazai pályán küzdhetnek. A Doros Ákos által edzett junioroknak ez lesz idei első mérkőzésük, a bajnoki folytatást a kilencedik helyről várják.

A következő hétvégén a legkisebbekre is feladat vár. A szivacskézilabdázó U8-asok ugyanis teljes fordulót játszanak vasárnap a Kálváriaparti Tornacsarnokban, ahol a Mezőkövesd, az Egri Sportiskola, az ugyancsak egri Eszterházy SZSE és a Főnix ISE lesz a Temesvári Martin által irányított mieink ellenfele. Reméljük, hétfőn újabb gyöngyösi sikerekről számolhatunk be.