Pontokért utazunk Budakalászra
| Kategória: Híreink

Két pontért utazik szombaton Budakalászra a HE-DO B. Braun Gyöngyös, Konkoly Csaba nehéz mérkőzésre számít.

A Budakalász elleni idegenbeli mérkőzéssel folytatja szereplését az élvonalbeli férfi kézilabdabajnokságban a HE-DO B. Braun Gyöngyös. Csapatunk jó formában várja a mérkőzést, a legutóbbi fordulóban a Csurgó ellen arattunk győzelmet, azóta pedig a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóját is megnyertük a Dabas ellen, így kettős győzelemmel jutottunk a legjobb négy csapat közé. Szombaton újabb feladat vár a mieinkre, a Budakalász elleni idegenbeli mérkőzés következik. A Duna-partiakkal szemben a hazai mérkőzésünket tavaly októberben magabiztosan megnyertük, ellenfelünk azonban azóta kisebb átalakuláson ment át, a korábban Gyöngyösön is megfordult Simon Bencével és a Vácról igazolt Török Ádámmal erősítette meg a keretét. A gyöngyösi szurkolók számára szintén nem ismeretlen Nagy Bence azonban Tatabányára távozott januárban.

– Úgy készülünk, mintha egy számunkra teljesen ismeretlen csapattal kerülnénk szembe. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de győzni szeretnénk, amire a jelenlegi formánkat látva minden esélyünk meg is van – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

A Budakalász a tavaszi szezonban a Szeged és a Veszprém elleni vereség mellett egy vecsési győzelmet és egy Mezőkövesddel szembeni döntetlent könyvelhetett el, így jelenleg a tabella 12. helyén áll, szoros versenyben a bennmaradást jelentő helyekért. A mieink az ötödik pozícióból várják az összecsapást, a helyezésünk megtartásához azonban szükségünk van a budakalászi pontokra.

K&H férfi kézilabda liga, 18. forduló
CYEB Budakalász – HE-DO B. Braun Gyöngyös
Budakalász, 2019. március 9. szombat, 18:00
V.: Andorka, Hucker