Aláírtuk a névadószponzori szerződéseket
| Kategória: Híreink

A pénteki, Komló elleni mérkőzés előtt írták alá a Gyöngyösi Kézilabda Klub és támogatói a névadószponzori szerződéseket. Csapatunk a most indult szezontól HE-DO B. Braun Gyöngyösként szerepel a férfi kézilabda hazai élvonalában.

01 alairas1

A sajtó képviselői és a klub támogatói előtt írták alá a Gyöngyösi Kézilabda Klub névadószponzori szerződéseit az új névadó, a HE-DO Kft. és a csapatnak továbbra is nevét kölcsönző B. Braun képviselőivel. Sipos Zsolt, a HE-DO Kft. ügyvezetője az aláírás alkalmával elmondta: az építőipari cég több mint tíz éve támogatója a gyöngyösi kézilabdának, a most megkötött három évre szóló szerződéssel azonban sokkal szélesebb együttműködési keretet tudnak kialakítani a klubbal. Sipos Zsolt úgy fogalmazott, elsősorban közösséget szeretnének építeni Gyöngyösön, azt szeretnék, ha a meglévő, lelkes közönség még elkötelezettebb lenne a sport, a kézilabda felé. Nagy Attila, a GYKK elnöke szerint az új névadó szponzor szerepvállalása további stabilitást ad a gyöngyösi élvonalbeli kézilabdának. A klubelnök arról is beszélt: örül, hogy a HE-DO Kft. mellett megmarad névadóként a B. Braun, amely 2011 óta kölcsönzi a nevét csapatunknak. Bognár József, a B. Braun Magyarország termelési igazgatója arra számít, hogy az új, háromoldalú együttműködés gyümölcsöző lesz, és abból nem csak a vállalatok és a klub, hanem a város is profitálhat. Hiesz György polgármester példaértékűnek nevezte a Gyöngyösi Kézilabda Klub körül létrejött támogatói bázist, és úgy vélt, a két névadó szponzor egyéb, jótékonysági akcióival is bizonyítja, hogy komolyan veszi a társadalmi felelősségvállalást.

A péntek délutáni eseményen nem csak a névadószponzori szerződéseket látták el kézjegyükkel a klub és a cégek vezetői, hanem az önkormányzattal közösen egy szándéknyilatkozatot is aláírtak, amelyben vállalják, hogy közösen tesznek erőfeszítéseket a gyöngyösi kézilabdasport és az utánpótlásnevelés erősítése érdekében.