Nem estek a 22-es csapdájába a serdülők
| Kategória: Híreink

Folytatta fantasztikus sorozatát a Gyöngyösi Kézilabda Klub serdülő csapata, amely a Sárospatak ellen sorozatban huszonkettedik (!) győzelmét is megszerezte, így százszázalékos teljesítménnyel áll a dobogó második fokán, a Balmazújváros csak jobb gólkülönbségével előzi meg Nigrinyi Tibor alakulatát.

serdulo netre

22/22 – impozáns a serdülők mérlege.

Az Országos Serdülő Bajnokság I. csoportkörét veretlenül zárta a gyöngyösi serdülők csapata, így jó pozícióból várhatta a második csoportkört, ahol újabb, ismeretlen ellenfelekkel kell szembenézniük a gyöngyösi fiataloknak. Az első erőpróbát a Debreceni Sportiskola csapata jelentette, amelyet hazai pályán, magabiztos fölénnyel győzött le a Gyöngyösi Kézilabda Klub csapata 43-14 arányban. A második mérkőzést Sárospatakon vívták pénteken Nigrinyi Tibor tanítványai, akik az első félidőben a szokásos meggyőző teljesítményüket nyújtva már hat góllal is vezettek, és ebből az előnyből négy gólt a szünetre is sikerült megtartaniuk. A második félidőben aztán a hazai pályán játszó sárospatakiak felzárkóztak, de megfordítaniuk nem sikerült a találkozót, a mieink végül egy góllal jobbnak bizonyultak.

– Az első félidőben meggyőző játékot mutattak a fiúk, a második játékrészben azonban leromlott a védekezésünk, és a kapuban sem nyújtottunk jó teljesítményt, így ellenfelünk felzárkózott – értékelt az edző. – A fiúk hozzáállása és akaratereje azonban legyőzte az átmenetei nehézségeket, és ennek köszönhetően a jövőre nézve is fontos győzelmet sikerült aratnunk – fogalmazott Nigrinyi Tibor.
Az idei bajnoki kiírásban ez volt a serdülők huszonkettedik mérkőzése és huszonkettedik győzelme, a fiatalok tehát folytatták hihetetlenül eredményes sorozatukat. A csapat edzője szerint azonban továbbra is hasonlóan jó teljesítményre lesz szükségük, hiszen a serdülő bajnokság hosszú sorozat, és nagyon sok van még hátra belőle. Ami a tabellán pillanatnyilag elfoglalt helyüket illeti: a GYKK a listavezető Balmazújvárossal azonos pontszámmal a második helyen áll. A mieink legközelebb kedden lépnek pályára, amikor hazai környezetben fogadják majd a Nyíregyháza alakulatát.

serdulo

A Gyöngyösi Kézilabda Klub serdülő csapata.

A következő hétvégén többi utánpótlás csapatunkra is vár majd feladat. Január 26-án a Kismárton Ádám vezette U10-es alakulat Alsóörsön, míg a Pápa János által edzett U13-U14-esek a fővárosban a Ferencváros vendégeként lesznek érdekeltek. Február elsején lépnek legközelebb pályára a U11-U12-esek, akik Köves Péter vezetésével Debrecenben játszanak majd.

Országos Serdülő Bajnokság C csoport, 1-8.
1. Kőnig-Trade Balmaújvárosi KK 16 pont
2. Gyöngyösi KK 16
3. Nyírsuli-Nyíregyháza 10
4. Mezőkövesdi KC 9
5. Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE 5
6. Sárospataki TC 4
7. Debreceni SC- SI II. 3
8. Miskolc VSI 1

Következik: Gyöngyösi KK – Nyírsuli-Nyíregyháza
Január 21. 16:30, Városi Sport- és Rendezvénycsarnok, Gyöngyös