Nehéz csata vár farkasainkra szombaton
| Kategória: Híreink

A bajnoki hajrá egyik legkeményebb összecsapása vár a HE-DO B. Braun Gyöngyös farkasaira, akik szombaton a Csurgó együttesét fogadják a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

A NEKA és a Budai Farkasok elleni győzelem után a tabella hetedik helyéről várja a bajnoki folytatást a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely akár még előrébb is léphet a tabellán, ha a hátralévő mérkőzéseit megnyeri. Ez azonban roppant nehéz feladat, hiszen a Budakalász és a Komló mellett az idén is kiemelkedő teljesítményt nyújtó Csurgó lesz az ellenfelük.

– Hatalmas küzdelemre van kilátás, szerintem az idei az utóbbi évek egyik legerősebb Csurgója, egy nagyon kompakt társaság, a múlt hétvégi Veszprém elleni teljesítményük pedig mutatja, hogy mennyire jó formában vannak – kezdte értékelését Bíró Balázs vezetőedző, aki azt várja tanítványaitól, hogy minden adjanak bele a soron következő bajnokin. – Mindenkitől, aki pályára lép majd szombaton, extra teljesítményre lesz szükség a győzelemhez, és nagyon kell majd a szurkolók megszokott támogatása is – fogalmazott a vezetőedző, aki bízik benne, hogy a lehető legteljesebb keretet tudja majd pályára küldeni a Csurgó ellen.

A Csurgó a bajnokságban eddig 23 mérkőzést játszott, tizenegyszer hagyta el győztesen a pályát, három alkalommal pedig döntetlennel végzett, így 25 pontjával a hatodik a tabellán egy pozícióval megelőzve a 23 mérkőzésen 22 pontot gyűjtő mieinket. Ellenfelünk az előző fordulóban a Telekom Veszprémmel játszott végig szoros mérkőzést, amelyen csupán egy góllal maradt alul. Az őszi idegenbeli mérkőzésünk háromgólos csurgói győzelemmel zárult, most szurkolóink támogatásával vehetünk revansot a decemberi vereségért.

K&H férfi kézilabda liga, 24. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Csurgói KK
2023. május 13. 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

Jegyek: https://tixa.hu/gyongyos-csurgoikk-20230513