Negyedik helyen telelnek farkasaink
| Kategória: Híreink

Gólvadász-sorozatunkban a HE-DO B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat elmúlt bajnoki összecsapásának legeredményesebb játékosával beszélgetünk. Az SBS-Eger elleni 30-30-ra végződő találkozón Varsandán Milán 6 góljával lett a farkasfalka legeredményesebb játékosa.

– Győzelemmel szerettük volna befejezni a bajnokság első etapját, de az Eger igen jól felkészült belőlünk és negyedóra játék után öt gólos hátrányba kerültünk. A csapategységünket és erőnket bizonyítja, hogy ezt a jelentősebb hátrányt előbb ledolgoztuk, majd a félidőt már két gólos előnnyel zártuk. Sajnos ez sok energiát kivett belőlünk, és a második játékrészben nem tudtuk magunkról leszakítani az Egert. Az utolsó másodpercek, szemben az egri odavágóval, ezúttal nem nekünk kedveztek, és bár másfél perccel a vége előtt még két góllal vezettünk, csak döntetlenre futotta az erőnkből – mondta Varsandán Milán.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös balszélsője 6 gólt szerzett a 30-30-as döntetlennel záruló találkozó az SBS-Eger ellen.

– A szezon első felében két találkozón is az utolsó másodpercekben engedtük kiénekelni a sajtot a szánkból, hiszen korábban a Telekom Veszprém otthonában is a győzelemért támadhattunk, de végül vereséget szenvedtünk. Az Eger ellen most hasonló szituációban vesztettünk pontot, igaz, Heves megye székhelyén viszont mi szereztük meg ellenük a győzelmet egy másodperccel a végső dudaszó előtt. Azon vagyunk, hogy az utolsó támadásokban elkövetett hibák számát minimalizáljuk, és talán az sem annyira nagy baj, hogy néhány meccs végeredménye miatt maradt némi hiányérzet bennünk, mert ez arra ösztönöz minket, hogy az elmúlt szezonokban mutatott télinél sokkal jobb tavaszi teljesítményünket ezúttal is megismételjük, amivel emlékezetessé tehetjük a bajnokságot szurkolóink számára – magyarázta Varsandán Milán.

A sárga-feketéknek csütörtök délelőtt még levezető edzést vezényelt Konkoly Csaba, majd délután egy félévzáró vacsorával búcsúztatták a farkasok a 2020/2021-es szezon őszi fordulóját. A menü az Uros Vilovski felügyelete alatt készülő halászlé volt.

– Pénteken minden játékos hazautazik, de a január 7-éig tartó pihenő alatt sem fogunk unatkozni, mert Konkoly Csaba az ünnepek idejére is mindenkit ellátott egyéni edzéstervvel. A karácsonyt és az újévet a koronavírus miatt ezúttal mindenki szűk családi körben tölti – mesélte Varsandán Milán.