Túl a rájátszás első felén
| Kategória: Híreink

28-25-ös győzelmével ötéves döntetlen-sorozatot tört meg Orosházán a B. Braun Gyöngyös csapata, amely ezzel a sikerrel zárta a rájátszás első felét. Az első hét mérkőzésen öt pontot sikerült szereznünk, és a negyedik helyről várjuk a folytatást a Mezőkövesd ellen.

01 csapat komlo

Rendkívül szoros az alsóházi tabella a K&H férfi kézilabda ligában, így a hátralévő hét mérkőzésen minden egyes pontnak hatalmas jelentősége lesz. Csapatunk legutóbbi két mérkőzését megnyerte, a Komló és az Orosháza legyőzése után Mezőkövesden lépünk pályára. A matyók két ponttal vezetnek előttünk, és a második helyről várják a szombati mérkőzést. Az alapszakaszban egy győzelemmel és egy döntetlennel zártunk ellenünk, a rájátszás nyitómérkőzésén azonban vereséget szenvedtünk a szomszédvári riválistól.

Jó hír, hogy Orosházán már pályára léphetett Mester Savo, aki legutóbb tavaly szeptemberben állhatott Debre Viktor vezetőedző rendelkezésére. Egyre nagyobb terhelést bír a szintén hosszú sérülésből felépült Szalafai Gábor, vagyis a korábbinál teljesebb kerettel állhatunk ki a Mezőkövesd ellen szombaton.

K&H férfi kézilabda liga, rájátszás 7-14., 8. forduló
Mezőkövesdi KC – B. Braun Gyöngyös
2016. május 7. 18:00
V.: Horváth P., Marton B.