Megnyílt a Sportok Földje
| Kategória: Híreink

Óriási sikerrel zárult a Gyöngyösi Kézilabda Klub által szervezett Sportok Földje sporttábor első napja.

Harminckilenc résztvevővel vette kezdetét a Gyöngyösi Kézilabda Klub (GYKK) által első ízben megrendezett nyári sporttábor, a Sportok Földje elnevezésű rendezvény. A hat darab ötnapos turnusban megrendezendő tábor nem csak a kézilabdáról szól, a gyerekek kipróbálhatják magukat strandkézilabda, strandröplabda, strandfoci, tollaslabda, kosárlabda, floorball, búvárúszás, kerékpártúra, tájfutás, görsí, íjászkodás és koronglövészet sportágakban is.

– Fantasztikusan sikerült az első nap – mondja Rosta István, a GYKK utánpótlás-igazgatója. – A gyerekek nagyon élvezték a programokat, ügyesek, fegyelmezettek voltak, és nagyon jó volt látni, mennyire vidám hangulatban telnek a foglalkozások – fogalmazott a szakember.

A tábor a Dr. Fejes András Sportcsarnok mellett a Dr. Csépe György Városi Strandfürdő területén zajlik, ahol a gyerekek a megérdemelt pihenésre, fürdőzésre is lehetőséget kapnak.
A tábor első hete ugyan már teljesen megtelt, de a következő turnusokra még van lehetőségük jelentkezni a szülőknek, akik a táborral kapcsolatos valamennyi információt megtalálják honlapunk Sporttábor 2020 elnevezésű menüpontjában.

Hoztunk egy galériát is az első napról: