A Gyöngyösi Kézilabda Klub utánpótláscsapatai közül hat kezdte meg idáig a tavaszi pontvadászatot. A sikerek az új évben sem maradnak el, fiú ifjúsági- és serdülőcsapatunk egyaránt országos döntőt érő helyen szerepel a tabellán.


Serdülőink a második helyen állnak a tabellán.

Fiú ifjúsági csapatunk győzelemmel kezdte az új évet, a fiatalok Orosházán diadalmaskodtak 33-24 arányban, majd a második tavaszi mérkőzésükön 33-25 arányban alulmaradtak a Balmazújvárossal szemben. Ificsapatunk 18 pontjával az I. osztályú bajnokság tabellájának negyedik helyén szerepel.

Serdülőink az Orosházát 32-17, míg a Balmazújvárost 23-19 arányban múlták felül eddigi két 2020-as mérkőzésükön, és ezzel őrzik második helyüket a tabellán, mindössze egypontos hátrányban a Mezőkövesd együttese mögött.

U14-es fiúcsapatunk megszerezte első győzelmeit az I. osztályú bajnokság középházi rájátszásában: a fiatalok a veszprémi forduló során a Gyömrő és a Pécs együttesét is legyőzték, és a tabella 3. helyéről várják a február 22-én esedékes folytatást.

Serdülő lánycsapatunk győzelemmel kezdte az évet, a hölgyek a DVSC együttesét győzték le 25-17 arányban első idei mérkőzésükön. A harmadosztályú tabellát egészen a szerdai fordulóig veretlenül vezető serdülők az Egertől szenvedték el első vereségüket a bajnokságban, mindössze egygólos különbséggel maradtak alul a megyei riválissal szemben.

Az I. osztályú bajnokság felsőházi rájátszásában érdekelt U14-es lánycsapatunk egy döntetlennel és egy vereséggel kezdte az évet: a február 9-i, idei első fordulóban a mieink a Dabastól szenvedtek vereséget, és a Kozármisleny elleni találkozón végeztek döntetlenre, így négy mérkőzés után a nyolccsapatos mezőny ötödik helyén szerepelnek.

Az előttünk álló hétvégén az NB II-es bajnokságban érdekelt U23-as csapatunk is megkezdi a tavaszi pontvadászatot, a mieink február 16-án, vasárnap 19 órától a Tiszavasvári együttesét fogadják a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.