Megjelent a WAX Magazin első száma
| Kategória: Híreink

December 3-án jelent meg a WAX Magazin, amely havonta érdekes és olvasmányos tartalmat kínál a kézilabdát kedvelő közönségnek. A magyar piacon hiánypótló magazin célja, hogy kiszolgálja a világviszonylatban is sikeres magyar kézilabdázás népes rajongótáborát és a sportág iránt érdeklődőket.

waxlogo

A WAX Magazin az igényes, érdekes és hiteles információkat igénylő szurkolóknak, klubvezetőknek, játékosoknak és a sportágban tevékenykedő szakembereknek szól, akik a lehető legtöbbet szeretnének tudni a kézilabda történéseiről. A magazin tematikája változatos és szerteágazó. Egyaránt tartalmaz komoly és könnyed cikkeket, amelyek segítségével az olvasók elmélyülhetnek szeretett sportáguk világában, megismerhetik a magyar és a külföldi sztárok életét, bepillanthatnak a klubok kulisszái mögé, megtudhatják, mi történik az utánpótlásban, valamint azt, hogy miként gondolkodnak a sportágról szakértők és laikusok.

Az első szám december 3-tól kapható az újságárusoknál és a postákon. A WAX minden hónap első csütörtökén jelenik meg, ettől az időponttól esetleg a világesemények miatt várható eltérés, hiszen azokra mindig külön melléklet készül.

– Magazinunk igen nagy űr betöltésére hivatott – mondja Vobeczky Zoltán főszerkesztő –, ugyanakkor hiszünk benne, hogy az ország második legnépszerűbb és egyik legeredményesebb sportága megérdemel egy önálló, tematikus magazint. Ebben a hitünkben csak megerősítettek bennünket a pozitív visszajelzések, amelyeket a kézilabdaélet szereplőitől eddig kaptunk, így munkatársaimmal bízunk abban, hogy a WAX Magazinra a sportághoz hasonló sikerek várnak, és legalább annyian lelik örömüket az olvasásában, mint a szurkolásban.

A Wax Magazin első számában a B. Braun Gyöngyös csapatával kapcsolatos aktualitások is olvashatók, a Gyöngyösi Kézilabda Klub szakosztály-igazgatója, Kotormán Attila pedig szerzőként is megjelenik a lap hasábjain.

WAX 2013 1 cimlap

Az első szám borítója. Érdemes fellapozni.