Most is egy hajszál hiányzott
| Kategória: Híreink

A szezonban negyedszer mérte össze erejét a Csurgóval a gyöngyösi farkasfalka, amely a korábbiakhoz hasonlóan most is szoros mérkőzést játszott a somogyiakkal, és harmadik alkalommal maradt alul egyetlen góllal velük szemben.

A bajnokság következő fordulójában a Csurgó otthonába látogattak farkasaink. A szezonon belül negyedik alkalommal találkozott a két csapat, így az előzőkből kiindulva most is kiélezett küzdelemre lehetett számítani. Az összecsapás mindkét oldalon pontatlan támadásokkal kezdődött, azonban védekezésünk tökéletesen működött. Egészen 8-7-es állásig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd Ubornyák Dávid vezérletével egy 0-3-as rohammal 8-10-re a javunkra fordítottuk a találkozót. Másfél perccel az első játékrész letelte előtt 10-13-ra lépéselőnyben voltunk, de a hazaiak hálóőrük klasszis teljesítményének, támadásban pedig két gyors gólnak köszönhetően szépítettek a találkozó állásán. A felek 12-13-as gyöngyösi vezetéssel vonultak az öltözőbe.

A pihenő után sajnos nem tört meg a hazaiak lendülete, a vezetést is magukhoz vették, és többször is támadhattak a kétgólos előnyért. Farkasainknak nehezen sikerült túljárni Tatai eszén, így egy több mint öt perces gólcsend következett részünkről. Ezt megtörve újabb fordulatot vittünk a mérkőzésbe, 17-17-re egyenlített a Konkoly-alakulat, majd újra nálunk volt az előny. A továbbiakban a lehető legrosszabbkor kaptunk kétperces büntetéseket, azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy megállítsa farkasainkat. Öt perccel a lefújás előtt 20-23-ra vezettünk, de sajnos ezek után egy rövidzárlat következett. Parádés végjátékkal ismét megfordítva az összecsapást 25-24-re nyert a hazai együttes.

K&H férfi kézilabda liga, 23. forduló
Csurgói KK – HE-DO B. Braun Gyöngyös 25-24 (12-13)
Csurgó, 300 néző

Csurgói KK: Tatai, Füstös, Pallag, (kapusok) Vasic 1, Bazsó, Hanusz 3, Krecic 8, Krsmancic 2, Szeitl, Gábor 4, Vasvári, Gebhardt 1, Ács, Popovic, Borsos 2, Kovacevic 4. Edző: Baranyai Norbert.

HE-DO B. Braun Gyöngyös: Merkovszki, Gyánti, (kapusok) Urbán, Halász 1, Papp 4, Varsandán 4, Ubornyák 5, Hegedüs 2, Gábori 2, Duris, Gulyás, Vilovski 4, Gerdán, Herceg 1, Gráf, Markez 1. Edző: Konkoly Csaba.

Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás
Hétméteresek: 2/4, ill.2/4
Kiállítások: 4, ill. 10 perc

Értékelések: