Utolsó két csoportmérkőzésére készül a Ligakupában a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata. Farkasaink a Kecskeméttel játszanak, a párharc mindkét mérkőzését egy nap alatt vívjuk a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség a HE-DO B. Braun Gyöngyös mérlege a Ligakupa B csoportjában, ahol már csak a Kecskemét elleni párharc vár a mieinkre. Miután NB I/B-s ellenfelünk lemondott pályaválasztói jogáról, mindkét mérkőzést Gyöngyösön játsszuk, előbb 10:30-tól, majd 17 órától lépünk pályára a Dr. Fejes András Sportcsarnokban. Farkasaink múlt pénteken a Cegléddel találkoztak, és elszenvedték első vereségüket a sorozatban.

– A Cegléd elleni meccsen mutatott teljesítmény megfelelt a felkészülési ezen szakaszában elvárhatónak, és a Kecskemét elleni találkozóig sem maradt sok időnk dolgozni, így igazából ugyanazokkal az elvárásokkal lépünk majd pályára. A védekezés és az abból való lerohanás gyakorlására helyezzük majd a hangsúlyt, a délutáni mérkőzésen pedig a fiataloknak szánok nagyobb szerepet – mondta Bíró Balázs vezetőedző.

A Ligakupa idei kiírásában két csoportban zajlanak a küzdelmek, majd a csoportban elfoglalt helyezések szerint keresztjáték során dől el az elődöntő négycsapatos mezőnye. A B csoportot a Cegléd vezeti 7 ponttal, a mieink a második helyen szerepelnek 5 pontjukkal. Harmadik a Dabas 4 ponttal, míg a negyedik helyen álló Kecskemét még nem szerzett pontot.

A keddi találkozókra, mint valamennyi Ligakupa-meccsünkre díjtalan lesz a belépés.

Férfi kézilabda Ligakupa, B csoport

Kecskeméti TE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2023. január 17. kedd, 10:30
Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnok
V.: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

HE-DO B. Braun Gyöngyös – Kecskeméti TE
2023. január 17. kedd, 17:00
Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnok
V.: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás