Liga Kupa: Csurgón kezdjük a negyeddöntőt
| Kategória: Híreink

Csurgón kezdi meg szereplését a Liga Kupa negyeddöntőjében a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata. A csütörtöki találkozót április 10-én követi a visszavágó.

A legutóbbi teljes szezon végső győzteseként küzd a Szenercsejáték Zrt. Liga Kupában a gyöngyösi farkasfalka, amely a negyedöntőben a Csurgó együttesével csap össze. A kiírás szabályai szerint légiósai nélkül készülő együttes szeretné továbbvinni a bajnokikon mutatott javuló formáját.

– Tovább akarjuk építeni a csapatot, arra a jó teljesítményre alapozva, amit bajnoki meccseken már ismét sikerült megmutatnunk. A továbbjutás két mérkőzésen dől el, az első meccsen az lesz a célunk, jó mérkőzést játsszunk, és a lehető legjobb eredményt érjük el – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

Csapatunk a Hatvan és a Mezőkövesd, míg ellenfelünk a Nemzeti Kézilabda Akadémia és a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia legyőzésével jutott el a negyeddöntőig, ahol a PLER, a Komló, az Eger, a Veszprémi KKFT, a Dabas és a KTE csapata szerepel még. A Csurgóval a bajnokságban március 5-én mérkőztünk meg, akkor egygólos csurgói győzelem született.

A Liga Kupa negyeddöntőjének visszavágóját április 10-én, Gyöngyösön rendezik. A járványügyi előírások miatt mindkét találkozót zárt kapuk mögött játsszák a csapatok.

Szerencsejáték Zrt. Liga Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Csurgói KK – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2021. április 1. csütörtök, 18:00
V.: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba