Liga Kupa: az elődöntő kapujában
| Kategória: HíreinkKupa

Ötgólos előny birtokában várja a Liga Kupa negyeddöntőjének visszavágóját a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely szerdán hazai környezetben vívhatja ki a legjobb négy közé kerülést az SBS-Eger együttesével szemben.

Eddig százszázalékos a gyöngyösi farkasfalka mérlege a férfi kézilabda Liga Kupa 2020/2021-es kiírásában. Címvédő alakulatunk a Hatvan és a PLER csapatát is oda-vissza győzte le a csoportkörben, majd a negyeddöntő első mérkőzésén ötgólos sikert könyvelhetett el Egerben. Szerdán, Gyöngyösön kerül sor a visszavágóra, amelyre kedden kezdi a felkészülést csapatunk.

– A Csurgó elleni bajnoki győzelmet követően a hétfőt a fiúk megkapták pihenőnapnak, így kedd délelőtt kezdjük a felkészülést az Eger elleni Liga Kupa-mérkőzésre – mondta Konkoly Csaba vezetőedző. – Ötgólos előnyünk van ugyan, de úgy készülünk, mintha nulla-nulláról indulna a meccs, és egyértelműen továbbjutást várunk a találkozótól – fogalmazott a vezetőedző a szerdai erőpórbát megelőzően.

Fiatal játékosainkra ezúttal is számít a vezetőedző, aki Egerben is több utánpótláskorú játékost nevezett a mérkőzésre. Az Egerrel egyébként tavaly a csoportkörben találkoztunk, akkor itthon és idegenben is győzelmet könyvelhettük el velük szemben, és az aktuális bajnoki kiírás őszi idényében is felülmúltuk az egri gárdát a hazai mérkőzésen. A Liga Kupa idei versenyében a Cegléd és a Komló biztosította eddig a helyét a legjobb négy között.

Férfi kézilabda Liga Kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés
HE-DO B. Braun Gyöngyös – SBS-Eger
2020. március 4. szerda, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Sándor László, Szikszay Csaba

Az 1. mérkőzésen: SBS-Eger – HE-DO B. Braun Gyöngyös 28-33