A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Liga Kupa negyeddöntőinek párosítását. Címvédő együttesünk az SBS-Eger gárdájával csap össze a legjobb négybe kerülésért.

Az SBS-Eger lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös ellenfele a férfi kézilabda Liga Kupa negyeddöntőjében. Címvédő csapatunk százszázalékos teljesítménnyel, a Hatvan és a PLER együttesét oda-vissza legyőzve jutott tovább a csoportkörből. A legjobb nyolc közé került együttesek között szerdán tartották a sorsolást a Magyar Kézilabda Szövetségben, ahol kiderült: farkasaink a megyei rivális Eger gárdájával szemben kell, hogy kivívják a továbbjutást a sorozatban. Mára a két csapat a mérkőzések időpontjáról is megállapodott. Az első találkozót február 25-én, Egerben rendezik majd, a visszavágóra március 4-én, Gyöngyösön kerül sor.

Az Egerrel tavaly a csoportkörben találkoztunk, akkor itthon és idegenben is győzelmet könyvelhettük el velük szemben, és az aktuális bajnoki kiírás őszi idényében is felülmúltuk az egri gárdát a hazai mérkőzésen.

Férfi Kézilabda Liga Kupa, negyeddöntő:
SBS-Eger – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2020. február 25. 18:00
Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok

HE-DO B. Braun Gyöngyös – SBS-Eger
2020. március 4. 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok

A negyeddöntő további párosításai:
Váci KSE-Ceglédi KKSE
Veszprémi KKFT Felsőörs-Mezőkövesdi KC
Sport36-Komló-Dabasi KC VSE

Az oda-visszavágó mérkőzéseket 2020. március 14-ig kell lejátszani.