Liga Kupa: a visszavágó következik
| Kategória: Híreink

Idegenben elszenvedett 29-25-ös veresége után négygólos hátrányból várja a Liga Kupa negyeddöntőjének második mérkőzését a gyöngyösi farkasfalka.

Még két hely kiadó a Liga Kupa legjobb négy csapatának mezőnyében, ahol eddig az Eger és a Komló biztosította helyét, a Veszprémi KKFT csapata pedig a Dabason aratott tízgólos győzelmével fél lábbal már az elődöntőben érezheti magát. A címvédő HE-DO B. Braun Gyöngyös és a Csurgó párharca még nem ennyire lefutott, a négygólos hátrány nem ledolgozhatatlan.

– Mindent egy lapra teszünk fel, szeretnénk minél közelebb kerülni a továbbjutáshoz, ami persze nem lesz egyszerű feladat, a Csurgó erős ellenfélnek bizonyult már az első meccsen is – mondta Konkoly Csaba vezetőedző. – Négy gól nem ledolgozhatatlan hátrány a mai gyors kézilabdában, erre építjük a taktikánkat, és a fiúkban továbbra is buzog a bizonyítási vágy, ami a hazai pálya előnyével kiegészülve elég lehet ahhoz, hogy kiharcoljuk a továbbjutást – mondta a vezetőedző.

A Csurgóval egyébként a negyeddöntő első mérkőzését megelőzően a bajnokságban is találkoztunk, a március 5-i mérkőzésen mindössze egy góllal maradtunk alul a somogyiakkal szemben.

A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést a koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések miatt zárt kapuk mögött játsszák a csapatok, azonban a Gyöngyösi TV közreműködésével YouTube-csatornánkon ezúttal is élőben közvetítjük a találkozót.

Szerencsejáték Zrt. Liga Kupa negyeddöntő, 2. mérkőzés
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Csurgói KK
Gyöngyös, 2021. április 10. szombat, 17:00
V.: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor

A párharc állása: 25-29