Liga Kupa: a Cegléd érkezik
| Kategória: Híreink

Ismét a Liga Kupában várnak feladatok a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatára, amely a Dabas elleni győztes párharc után a Cegléd együttesét fogadja.

A következő hétvégén néhány előrehozott vagy pótolt mérkőzéstől eltekintve nem rendeznek találkozót a K&H férfi kézilabda ligában, így farkasainkra sem vár bajnoki feladat: a Fejér-B.Á.L. Veszprém és a NEKA elleni győzelem után legközelebb november 26-án a Budai Farkasok ellen lépünk majd pályára.
Falkánk azonban a bajnoki szünetben sem pihen, a Liga Kupában ugyanis a Cegléd együttesét fogadjuk.

Bíró Balázs vezetőedző szeretne minél nagyobb teret adni fiatal játékosainak. – Megpróbáljuk pihentetni azokat a játékosainkat, akik az elmúlt időszakban nagyobb terhelést kaptak, vagy valamilyen kisebb sérüléssel bajlódnak, ez pedig azt jelenti, hogy nagyobb feladat vár majd a bő keretünk fiatal játékosaira, akiknek szeretnék minél több lehetőséget adni a pénteki mérkőzésen – fogalmazott vezetőedzőnk.

Farkasaink a Dabas elleni párharc során szerzett két győzelemnek köszönhetően százszázalékos teljesítménnyel vezetik a B csoport tabelláját, a Cegléd most mutatkozik be a sorozatban. Ellenfelünk a napokban igazi nagyágyút igazolt a huszonnyolcszoros magyar válogatott Dzsamali Iman személyében, akinek a hatástalanítása komoly feladat lesz majd.

Soron következő Ligakupa-mérkőzésünket november 18-án, pénteken 18 órától játsszuk a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban, a belépés díjtalan.

Férfi kézilabda Liga Kupa, B csoport
HE-DO B. Braun Gyöngyös – HÉP-Cegléd
2022. november 18. péntek, 18:00
Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnok
V.: Paska Dániel, Vastag Sámuel